Forslag om krisepakke for bedrifter

Fredag la regjeringen frem forslag til ytterligere økonomiske tiltak. Nå skal det blant annet innføres en kompensasjonsordning til koronarammede bedrifter.

Rettigheter for frilansere og selvstendig næringsdrivende

På denne siden har vi samlet informasjon om rettigheter for selvstendig næringsdrivende.

Hold hjulene i gang! NIL med henvendelse til kommuner og fylkeskommuner i uke 14

Fra 2016 har NIL sendt informasjon til offentlige oppdragsgivere i kommuner og fylkeskommuner om hva MNIL kan bidra med.
I den sammenheng har de mottatt maler for kontrahering av interiørarkitekt i offentlige prosjekter - og for utlysning av konkurranser i møbeldesign.

Nå, etter endringene i kommune- og fylkeskommunestrukturen, og den pågående Korona-pandemien, har vi funnet tiden inne til å gjøre nye henvendelser.
I uke 14 2020 har henvendelsen nedenfor blitt sendt til 378 mottakere. Det blir interessant å se om det vil medføre nye oppdrag i denne perioden - uansett er det en påminnelse om hva MNIL kan bidra med.

#kontoretmitt av Urd Schjetne

#kontoretmitt er i vinden som aldri før, med alle Norges kontorrotter på hjemmekontor får mange av oss trått kraftig ut av boksen og testet nye løsninger. 

Korona-situasjonen: Informasjon til våre medlemmer

Vi i NIL er opptatt av våre medlemmer og vet at mange er urolige og nervøse for denne nye situasjonen. Styret og administrasjonen følger utviklingen nøye og vil se på hvordan korona-situasjonen påvirker våre medlemmers arbeidsvilkår.
Vi har her samlet litt informasjon som kan være til nytte for dere.

Medlemsundersøkelse 2020

For andre år på rad har NIL gjennomført en enkel medlemsundersøkelse ved hjelp av SurveyMonkey.
Vi planlegger å gjennomføre den samme undersøkelsen hvert år. På denne måten kan vi sammenlikne svarene år for år og se om våre aktiviteter treffer dere medlemmer.

Sider