DOGA-priser 2017

Det var en meget vellykket dag på DOGA i går, 15. november, med fullstappet program og utdeling av mange DOGA-priser.
Programmet ble gjennomført med stor presisjon.

DOGA Hedersmerket ble delt ut til to: Oslo Bysykkel - og til nykommeren Makers'Hub​ hvor initiativtaker er interiørarkitekt MNIL Else Abrahamsen.

To av seks nominerte til DOGAs hedersmerke i 2017 er MNIL!

To av seks nominerte er tilknyttet NIL:
Både Mat- og merkeverahuset MILLS av /interiørarkitekt MNIL Ellen Ledsten / Ledsten arkitektur og Element Arkitekter og
interiørarkitekt MNIL Else Abrahamsen /Makers’Hub med deres sosiale engasjement og arbeid på asylmottak er nominert til DOGAs hedersmerke.

www.nil.no er relansert!

Det er med stor glede vi lanserer våre nye nettsider!

Former framtida sammen

Arkitektnytt nr. 08/2017

Interiørarkitekter over hele Europa står samlet for økt anerkjennelse av profesjonen. The European Council of Interior Architects (ECIA) feiret nylig sin 25-årsdag i middelalderbyen Pärnu i Estland. Arkitektnytt deltok på feiringen sammen med interiørarkitekter fra 14 europeiske søsterorgansiasjoner på Rannaahotell, en estisk funkisperle. Omgivelsene var historiske, men blikkene var tydelig rettet framover.

Anne Alnæs’ studentpris 2017 ble vunnet av Sunniva Haugen Breidvik fra KMD ved UiB

Seks masteroppgaver konkurrerte i år om Anne Alnæs’ studentpris. Sunniva Haugen Breidvik fra Fakultet for Kunst, Musikk og Design, Universitetet i Bergen gikk av med seieren med masteroppgaven Et neglisjert minne. Vi gratulerer og ønsker alle som i år har gjennomført mastergraden lykke til videre!

Utlysning av stilling som annonseselger for NILs årbok

Prosjektbasert, tidsavgrenset oppdrag
I mange år har det vært en fast «stab»

med annonseselgere fra egne rekker som har tatt seg av den viktige salgsjobben på en utmerket måte. Nå har to av annonseselgerne valgt å gi stafettpinnen videre, og vi søker derfor etter en til to nye annonseselgere med pågangsmot og hjerte for NIL.

Du må ha tid til å bidra med et systematisk og intensivt salgsarbeid over en tidsbegrenset periode.

Salgsjobben består både i å følge opp potensielle annonsører som har fått tilsendt materiell/invitasjon - og å finne frem til nye annonsører. Skaffer du nye annonsører, får du bedre betalt enn om det er en tidligere annonsør som kjøper annonse.

Lønnen er provisjonsbasert, selger mottar 15% bonus for omsetning på tidligere annonsører og 20% på nye annonsører.

Søknad
Hvis du synes oppdraget virker interessant, send en søknad/beskrivelse om hvorfor du ønsker å bidra og hvorfor du tror du er riktig person til oppgaven.
Adresse: nil@nil.no

Frist: Så snart som mulig.

Lenke til annonseprisinformasjon.

 

Vi gratulerer Ledsten Arkitektur og Element Arkitekter med Oslo bys arkitekturpris 2017!

Oslo bys arkitekturpris tildeles i dag Mat- og merkevarehuset på Grünerløkka, tegnet av Ledsten Arkitektur og Element Arkitekter.

 

"Adapt" vant plan- og designkonkurransen for nytt regjeringskvartal

Statsbygg har ferdigforhandlet med de to vinnerne av plan- og designkonkurransen og har besluttet at løsningsforslaget «Adapt» er det som skal legges til grunn for hvordan det nye regjeringskvartalet skal bli.
____

NIL gratulerer team Urbis med seieren!

Bak "Adapt" Team Urbis står Nordic, Rambøll, SLA, Bjørbekk & Lindheim, Asplan Viak, COWI, Aas-Jakobsen, Per Rasmussen. Underleverandører: Haptic Architects, Scenario, NIKU.


Både hos Haptic Architects AS og AS Scenario interiørarkitekter er det medlemmer i NIL. Vi krysser fingrene for et godt tverrfaglig samarbeid med maksimal utnyttelse av profesjonenes kompetanse.

Sider