European Council of Interior Architects (ECIA) har to ledige plasser i styret ved neste generalforsamling. Er du interessert?

Det blir to ledige stillinger i styret i september 2024; Jeremy Williams stilling som ordinært styremedlem, samt stillingen som generalsekretær. Arbeidet er frivillig og krever en del tid, men er utrolig spennende for NIL-medlemmer som ønsker å påvirke profesjonen vår på et europeisk nivå. 

Jeremy Williams gir seg etter seks år som styremedlem i European Council of Interior Architects.

Jeremy Williams ble valgt inn i styret i ECIA på generalforsamlingen til ECIA i Antwerpen, Belgia i september 2018. Han gir seg nå i høst etter tre ganger to-årsperioder som er maksimal tid man kan sitte i styret.

I perioden han har vært styremedlem i ECIA har det skjedd svært mye, blant annet har styret lagt planer for et omfattende prosjekt for å styrke profesjonen i hele Europa, søkt støtte om EU-finansiering – og blitt tildelt midler.

Styret i NIL 2024-2025

I NILs landsmøte 18. april 2024 ble det ny styresammensetning.

Finanskomiteen trenger deg!

Landsmøte i NIL 2024 vedtok opprettelsen av en finanskomité som skal ha som fokusområde økonomiske tilskudd.

Historiske interiører - seminar på Linderud gård

Tirsdag 30.4 2024

Linderud gård, Trondheimsveien 319, 0593 Oslo

KL 09:00 - 15:00

Pris: kr 500,-

 

Påskeferie på NIL-kontoret, vi er tilbake 2. april

NIL-kontoret er feriestengt 27. mars - 2. april.

Vi ønsker alle våre medlemmer en riktig god påske!

Identitet – en hyllest til arven

DOGA-merket nykommer er en årlig pris som løfter fram de beste prosjektene fra studenter og nyetablerte innen design og arkitektur. Utdelingen fant sted i Oslo torsdag 14. mars. Interiørarkitekt MNIL Miriam Sleire er en av de seks vinnerne.

Sider