Metropolis arkitektur & design AS

Metropolis jobber innenfor hele det interiørarkitektfaglige området. Vi kan tilby bistand både for nybygg og rehabilitering. I tillegg utvikler vi prospekter og 3D-visualiseringer. Våre prosjekter spenner fra private hus og ferie- boliger, boligkomplekser, næringsbygg, offentlige bygg, hotell, restauranter, uteliv til butikker

Metropolis Arkitektur & Design As har siden oppstart ved årsskiftet 2000/2001 etablert seg som et av landets ledende interiørarkitektfirmaer med noen av de mest krevende og spennende oppdragsgivere faget har å tilby på sin kundeliste.

Vi har bred erfaring innen alle fagets aspekter, fra f.eks. arbeidsplassutforming og design- og konseptutvikling til spesialdesign av fast og løst inventar, kunstnerisk utsmykning samt utforming av grafiske elementer og material- og fargevalg. Metropolis lager innvendig arkitektur ut fra hvem som skal være i bygget og hva som skal utføres der. Med dette som utgangspunkt skaper vi merverdi for våre kunder i alle typer prosjekter, f.eks. gjennom økt trivsel, effektivitet og lønnsomhet. Våre løsninger er både estetiske og funksjonelle, og vi mener at god interiørarkitektur er avgjørende for et godt miljø.

 

Per i dag har Metropolis Arkitektur & Design 28 ansatte hvorav 25 er interiørarkitekter. Ansvarlige partnere er Hanne Arvik og Kari Ihle. 

Rosenborggata 19c 0356 Oslo
Tlf: 40 00 63 33

Metropolis arkitektur & design AS tilbyr: