Markedsplass

Har du noe du ønsker å selge, kontorplass til leie, oppdrag du vil dele med andre? Send en epost til nil@nil.no med beskrivelse og eventuelt bilde. Annonsen blir lagt ut på denne siden. Tjenesten er gratis for medlemmer av NIL.

Vi vokser og er på jakt etter en erfaren interiørarkitekt til prosjektering av nye hotell.

Lagt ut 14.07.2022
I dag har vi seks hoteller i Norge, Belgia og Estland, og tre nye som er under oppføring i Norge og Finland. Vår nokså hårete ambisjon er å bli en av de ledende aktørene innen lavpris-segmentet i Europa. For å få til dette trenger vi flere dyktige personer med på laget.

Vil du være med på å utvikle KB Arkitekter?

Vi ønsker å styrke vårt kontor og fagmiljø med ytterligere en Interiørarkitekt MNIL.
Lagt ut 31.01.22
 

Monkey Studio søker DEG!

Som er utadvendt og engasjert, har stor arbeidskapasitet, er raus og god med andre mennesker, er kreativ og glad i utfordringer. Vi søker deg med pågangsmot og som liker å jobbe i team med stor takhøyde og hvor personlig vekst er viktig.
Lagt ut 12. januar 2022.

MakersHub søker en engasjert og allsidig interiørarkitekt/designer

MakersHub vokser og vi er på jakt etter en person som først og fremst deler vårt verdigrunnlag, som er nysgjerrig på å utfordre seg selv og har et særskilt engasjement for å løfte de glemte menneskene i samfunnet vårt. Du kan lese mer om oss på www.makershuboslo.com
Lagt ut 6. desember 2021. Søknadsfrist 12. desember

Sider