AS Scenario Interiørarkitekter MNIL

Om oss:

Vår oppgave er å utvikle morgendagens interiører. Alle prosjekter - offentlige som private - etterspør kunnskap om hvordan design og funksjonalitet kan underbygge identitet, og tilrettelegge for trivsel og samhandling.

AS Scenario Interiørarkitekter MNIL ble etablert i 1984. I dag er vi 26 medarbeidere. Oppdragene spenner fra profilerte prosjekter som Nye Deichmanske Bibliotek i Bjørvika, kontormiljøer for Aker Solutions, Siemens HQ Oslo, Hewlett Packard, til hoteller, butikker, hus og hytter.

Utover interiørprosjektering har vi kunnskap om arkitektur, møbeldesign og grafisk formgiving. Tilsammen har vi en solid plattform til å skape unike løsninger tilpasset oppdragets behov.

Scenarios interiørarkitekter har formet ulike fysiske omgivelser innenfor mange prosjektkategorier, epoker og retninger. Vi prioriterer høy faglig kvalitet, og forståelse av oppdragsgivers forventninger, marked og kultur.

Gjennom en bevisst holdning til byggets arkitektur, infrastruktur og dynamikk, ivaretar vi samspillet mellom interiør og eksteriør. Vi er kjent for å levere sterke konsepter uavhengig av oppdrag.

 

Les mer om Scenario

Pilestredet 75C 0354 Oslo
Tlf: 22 93 12 50

AS Scenario Interiørarkitekter MNIL tilbyr:

AS Scenario Interiørarkitekter MNIL ansatte