Scandic Havet Hotell - Bodø

Scandic Havet har en unik beliggenhet med havet på den ene siden og byens sentrum med butikker og restauranter på den andre siden. Hotellet er på hele 18 etasjer med en 360 graders takterasse i 17 etasje som gir utsikt langt utover havgapet på den ene siden, panoramautsikt over byen og mot fjellene på den andre siden. Takterassen er tilknyttet en restuarnt som gjør at du kan nyte både et godt måltid og en vakker naturopplevelse.

 

Vår rolle i innredningen av dette hotellet har vært å utarbeide konsept for restauranter, konferansefasiliteter, hotell korridorer, teppedesign, respesjon/fellesarealer og fellesidentitet for hele hotellet.

 

Vi har sammen med byggherre hatt stort fokus på gode kvaliteter og naturlige materialer gjennom hele prossesen. 

 

Sammen med fotograf Thomas Morell har vi utformet kunst som streker seg og kommer til syne gjennom en av heisene som går fra lobby til takrestauranten – her går du fra land til vann og lengst ned til dypet hvor høyere du kommer i bygget. Dette har fått stor oppmerksomhet fra hotellets gjester.

 

Alt i hotellet er UU tilpasset, dette skal være et hotell for alle og en viktig del av utformingen sammen med arkitekt og byggherre.

 

Vi er stolte av det vi har levert! 

Kategorier

Prosjektleder

Linda Steen

NIL-medarbeidere

Samarbeidspartner

Rica Eiendom AS

Oppdragsgiver

Rica Eiendom AS

Hjemmeside

Foto

Gatis Rozenfelds