Nye styremedlemmer 2021
Tv. Styremedlem Kaja Kosonen Geiran. Foto: Anne Bråtveit, th. varamedlem Synnøve Sandøy. Foto: Liv Lykke Nilsen.

Nye styremedlemmer 2021

Arkitektnytt nr. 06/2021
Det ble avholdt digitalt landsmøte i NIL 22. april 2021. Mellom landsmøtene er det styret i NIL som er foreningens øverste organ. President og styremedlemmer velges av landsmøtet etter innstilling fra valgkomiteen. 

Styresammensetningen var uforandret i 2019-2021 og besto av: President Monica D. Heck (Oslogruppen), visepresident Lene Utbjoe (Bergensgruppen), styremedlem Fredrik Torsteinsen (Oslogruppen), styrmedlem Urd Schjetne (Trøndelaggruppen), styremedlem Henrikke Roll Heirung (Oslogruppen) og varamedlem Beata Brzoza (Bergensgruppen).

Lene Utbjoe og Henrikke Roll Heirung valgte å ikke fortsette i styret og takkes av etter utmerket innsats for foreningen og medlemmene. 

Det er med stor glede vi ønsker to nye medlemmer velkommen i NILs styre: Kaja K. Geiran (Oslogruppen) som styremedlem og Synnøve Sandøy (Agdergruppen) som varamedlem. I tillegg er Beata Brzoza valgt inn som styremedlem etter to aktive år som varamedlem i styret.
     

Styret i NIL 2021 består av:
President Monica D. Heck (Oslogruppen), styremedlem Fredrik Torsteinsen (Oslogruppen), styremedlem Urd Schjetne (Trøndelaggruppen), styremedlem Beata Brzoza (Bergensgruppen), styremedlem Kaja K. Geiran (Oslogruppen) og varamedlem Synnøve Sandøy (Agdergruppen).

STYREMEDLEM:
KAJA KOSONEN GEIRAN - OSLOGRUPPEN

Kaja har utdannelse fra Kunsthøgskolen i Oslo med hovedfag fra 1999, og har siden det jobbet som interiørarkitekt ved ulike arkitekt- og interiørarkitektkontor. Siden 2014 har hun vært partner i Cadei AS der hun nå jobber sammen med 11 hyggelige kolleger.

Hun har erfaring med interiørprosjektering av en stor bredde av typer bygg: Kontor-/ administrasjonsbygg med utvikling av arbeidsplasskonsepter, kultur, helse og omsorg og undervisning. Oppdragene spenner fra nybygg til rehabilitering og bygninger med vernestatus. De aller fleste prosjektene er gjennomført for offentlige oppdragsgivere, og mange oppdrag er komplekse og omfattende byggeprosjekter.

Siden 2015 har hun vært disiplinleder for teamet fra Cadi AS og Kaels Studio som har hatt oppdraget som interiørarkitekter for Nytt Nasjonalmuseum i detaljfasen. I alle sammenhenger legger Kaja vekt på et godt samarbeid med oppdragets brukere for å forstå behov og best kunne tilpasse interiørløsningene deretter.

Kaja benytter gjerne sin kompetanse til å skrive fagartikler. Hun var fra 2011 til 2015 engasjert av NIL som skribent i Arkitektnytt og har også skrevet fagartikler i Arkitektur N. Kaja har i flere år også sittet i årbokjuryen.

VARAMEDLEM:
SYNNØVE SANDØY - AGDERGRUPPEN

Synnøve er utdannet Master ved Kunst- og designhøgskolen i Bergen fra 2013.

Synnøve jobber som interiørarkitekt i Rambøll Norge AS avd. Arendal, og er med i lokalgruppen Agder. Hun jobber fortrinnsvis med prosjekter innenfor helse, skole og kontorbygg, både offentlig og privar sektor av ulik størrelse. 

Fra tidligere har Synnøve jobbet for IARK AS i Oslo, og har erfaring innen arbeidsplassarkitektur og brukerprosesser.

Synnøves interessefelt er transformasjonsprosjekter og bærekraft. Hun brenner for å gi eksisterende bygg et nytt liv hvor målet er å ivareta miljøkrav, universell utforming og samtidig skape varige løsninger med et gjennomtenkt estetisk uttrykk.

Mona Lise Lien
Daglig leder i NIL