Presse

Her er et utvalg av fagartikler om interiørarkitektur og møbeldesign, publisert i Arkitektnytt, nå ligger det på arkitektur.no

Å utfordre estetikken
Interiørarkitekt MNIL Gard Flydal Rorgemoen skriver om Mad arkitekters nye lokaler i Pilestredet 27 i Oslo.
Fra Arkitektnytt nr. 06/2021
Les artikkelen her

 

Morgendagens kulturminner
Interiørarkitekt MNIL Siv Senneset skriver om morgendagens kulturminner i en samtale med interiørarkitekt MNIL Beata Brzoza og Lena Eidsand Johansen.
Fra Arkitektnytt 05/2021
Les artikkelen her

 

Møbeldesignernes nye virkelighet
Interiørarkitekt MNIL Gard Flydal Rorgemoen snakker med blant andre Ali Gallefoss om møbeldesignernes nye virkelighet når møbelmessene ikke arrangeres i koronapandemien.
Fra Arkitektnytt nr. 04/2021
Les artikkelen her

 

Arbeidsplassen etter korona
Interiørarkitekt MNIL Malin Skjelland Eriksen snakker med tre interiørarkitekter MNIL, Hanne Margrethe Hjermann, Mari Skogland og Trond Ramsøskar om kontoret etter korona.
Fra Arkitektnytt 03/2021
Les artikkelen her

Den digitale studenthverdagen
Interiørarkitekt Gard Flydal Rorgemoen samler studenter og lærere til en samtale om den digitale studenthverdagen som har preget våre utdanningsinstitusjoner og studenter det siste halvannet året.
Fra Arkitektnytt 02/2021
Les artikkelen her

Mer enn et verksted
Interiørarkitekt MNIL Malin Skjelland Eriksen skriver om Fellesverkstedet i Oslo som har funnet roen og tenker framover. Fellesverkstedet er en ikke-kommersiell forening hvis mål er å hjelpe kreative sjeler med å realisere ideene sine.
Fra Arkitektnytt 01/2021
Les artikkelen her