Lund+Slaatto søker dyktig interiørarkitekt

Lund+Slaatto søker dyktig interiørarkitekt

Lagt ut 17. oktober 2022

Oppdragsgiver: Lund+Slaatto Arkitekter
Oslo
Søknadsfrist: 13.11.2022
Hjemmeside

Lund+Slaatto er et arkitektkontor med høye arkitektoniske ambisjoner, og interessante og utfordrende prosjekter. Vi har i dag fem interiørarkitekter på kontoret, og interiøravdelingen er involvert i de fleste av kontorets prosjekter, ofte fra konkurranser/ tidligfase til ferdig bygg. I tillegg har vi enkelte rene interiørprosjekter. Vi har økende oppdragsmengde, og søker etter en engasjert og dyktig interiørarkitekt med gode formgivningsevner. Vi ser etter deg som har noen års prosjekteringserfaring (ca 3 – 6 år), helst med hovedvekt på næring/ kontor. Du må ha vilje og ønske om å jobbe på et ambisiøst kontor, til å ta ansvar og jobbe selvstendig, men også i nært samarbeid med andre interiørarkitekter og arkitekter. Vi ser fortrinnsvis etter søkere med masterutdannelse.

Våre hovedtegneprogrammer er ArchiCad og SketchUp, og god kjennskap til disse vil være en fordel. Søkere må beherske norsk (/skandinavisk) språk muntlig og skriftlig.

Vi kan tilby interessante prosjekter, utfordrende og varierte oppgaver, bra arbeidsmiljø og gode lønnsbetingelser.
Vi holder til i lyse lokaler med utsikt over fjord, havn og by på Lossebalkongen ved Havnelageret sentralt i Oslo.

Søknad som beskriver din kompetanse, erfaring og egenskaper, med CV og portfolie/ utvalgte prosjekteksempler, samt referanser sendes inn her senest 13.11.22.

Ta gjerne kontakt med leder for interiøravdelingen Torunn Petersen på 952 15 243 for å høre mer om stillingen.

Lund+Slaatto sin ambisjon er å skape karakteristisk, formsterk og bærekraftig arkitektur. For alle kontorets prosjekter tilstrebes det å finne frem til et tydelig og unikt svar på oppdragets stedlige, funksjonelle og miljømessige forutsetninger. Lund+Slaatto er spesielt opptatt av at byggets arkitektoniske intensjoner gjennomføres helt frem til det ferdige byggverket, og konkrete detaljløsninger og materialvalg er helt sentrale temaer for kontorets ambisjoner om å skape helhetlige og kvalitetsfulle prosjekt.

Se også gjerne mer om oss og prosjektene våre på www.lsa.no