Salgslokalet for Arneberg Hage

Salgslokalet for Skanskas nye boligprosjekt på Lysaker i en hage med historie.

Prosjektet består av 5 blokker med lyse, moderne og arelaeffektive leiligheter som omkranser den vakre gamle hagen med Villa Helle i enden som ble tegnet i sin tid av (Magnus Poulsson) og Eilif Arneberg – den mer berømte Arnebergs bror.

Cadi ble engasjert av Skanska til å skape et relativt nøytraIt salgslokalet i en liten villa fra 1940. Utgangspunktet var trangt, mørkt og uegnet til den nye bruken, og det ble derfor åpnet opp og revet så mye som mulig av de gamle veggene. Det ble laget en delvis nedsenket himling med indirekte lys for å løfte himlingen og skape flere belysningsmuligheter. Sammen med en lys og frisk fargepalett var dette med på å skape et luftig interiør.

Rommene ble ryddet opp i for å skape soner for visning av salgsmateriale, presentasjon av prosjektet, bade overordnet og mer spesifikk informasjon om den enkelte leilighet. Det ble skapt soner for åpne samtaler samt for mer seriøse kontraktssituasjoner.

Plass for sanitær, minikjøkken og andre sekundærfunksjoner ble også ivaretatt og behandlet med same omhu for å få en tiltalende og gjennomført presentasjon/atmosfære.

Kategorier

Prosjektleder

Elin Bashevkin, sivilarkitekt MNAL/interiørarkitekt MNIL

Samarbeidspartner

Frida C. Midttun Finnerud

Oppdragsgiver

Skanska bolig

Foto

cadi as