Bobler stablebar krakk

En krakk som kan stables, med former og uttrykk som gir glade og positive assosiasjoner.

Bobler er en rund krakk med kryss-stilte ben og avrundete kanter. Bobler designet er gøyalt i formen, og er laget med tanke på å gi et snev av positivitet, glede og lekenhet til interiøret.

En krakk er ofte noe man tar frem når man har behov for flere sitteplasser, og det er derfor praktisk at de kan stables og dermed tar liten plass. Jeg ønsket også at stabelen av krakker skulle se dekorativ ut. Derfor valgte jeg å plassere krakkens dekorative og konseptuelle detaljer på bena, som er det som vises mest når krakkene stables. Bena er altså hovedelementet i dette designet. Den kurvete randen langs utsiden av bena gir Bobler-møblene sitt unike utseende.

Formene lager et lys- og skyggespill som gir dybde og som er behagelig å se på. Det tiltrekker seg oppmerksomhet, uten å stikke seg for mye ut. Bena stikker opp gjennom kantene på setet, noe som bryter opp, men også gir stabilitet. Den buete avrundingen på bena opp mot setet gjør også krakken behagelig å sitte på, og veier opp for at setet ellers er helt flatt.

Bobler designet ble i utgangspunktet laget som en krakk for voksne, men er også utvidet til krakk og bord for barn. Bobler designet er også planlagt som lav barstol/krakk til 90cm høyt bord/kjøkkenbenk.

Kategorier

Prosjektleder

Ine Mariel Døssland

NIL-medarbeidere