• Aktuelt

Utlysning av stilling som annonseselger for NILs årbok

Prosjektbasert, tidsavgrenset oppdrag
I mange år har det vært en fast «stab» med annonseselgere fra egne rekker som har tatt seg av den viktige salgsjobben på en utmerket måte. Nå har to av annonseselgerne valgt å gi stafettpinnen videre, og vi søker derfor etter en til to nye annonseselgere med pågangsmot og hjerte for NIL.

Du må ha tid til å bidra med et systematisk og intensivt salgsarbeid over en tidsbegrenset periode.

Salgsjobben består både i å følge opp potensielle annonsører som har fått tilsendt materiell/invitasjon - og å finne frem til nye annonsører. Skaffer du nye annonsører, får du bedre betalt enn om det er en tidligere annonsør som kjøper annonse.

Lønnen er provisjonsbasert, selger mottar 15% bonus for omsetning på tidligere annonsører og 20% på nye annonsører.

Søknad
Hvis du synes oppdraget virker interessant, send en søknad/beskrivelse om hvorfor du ønsker å bidra og hvorfor du tror du er riktig person til oppgaven.
Adresse: nil@nil.no

Frist: Så snart som mulig.

Lenke til annonseprisinformasjon.

 

Vi gratulerer Ledsten Arkitektur og Element Arkitekter med Oslo bys arkitekturpris 2017!

Oslo bys arkitekturpris tildeles i dag Mat- og merkevarehuset på Grünerløkka, tegnet av Ledsten Arkitektur og Element Arkitekter.

 

Frist for å foreslå kandidater til Jacob-prisen!

Jacob-prisen skal hedre en aktiv utøver innen design og arkitektur og deles ut den 15. november. Foreslå kandidater som fortjener anerkjennelse innen 10. oktober.Les mer

"Adapt" vant plan- og designkonkurransen for nytt regjeringskvartal

Statsbygg har ferdigforhandlet med de to vinnerne av plan- og designkonkurransen og har besluttet at løsningsforslaget «Adapt» er det som skal legges til grunn for hvordan det nye regjeringskvartalet skal bli.
____

NIL gratulerer team Urbis med seieren!

Bak "Adapt" Team Urbis står Nordic, Rambøll, SLA, Bjørbekk & Lindheim, Asplan Viak, COWI, Aas-Jakobsen, Per Rasmussen. Underleverandører: Haptic Architects, Scenario, NIKU.


Både hos Haptic Architects AS og AS Scenario interiørarkitekter er det medlemmer i NIL. Vi krysser fingrene for et godt tverrfaglig samarbeid med maksimal utnyttelse av profesjonenes kompetanse.

NIL Oslogruppen: ColorAffair_OsloNIL/0117

Sted: Kongens gate 1, 0153 Oslo, Norge

Tid: Klokken 18 - 21

NIL Rogalandgruppen: Norsk møbeldesign gjennom 70 år

Sted: Møbelgalleriet, Løkkeveien 99, 4008 Stavanger. Tlf: 51 51 02 90.

Tid: 4. oktober kl. 19:00 - 21:30

Søker etter kurator for Oslo arkitekturtriennale 2019

Oslo arkitekturtriennale (OAT) søker etter kurator og tema for den syvende utgaven av Oslo arkitekturtriennale, som skal holdes i Oslo høsten 2019. Utlysningen er åpen for søkere fra hele verden. Forslag må leveres på engelsk.

Søknadsfrist: 18 oktober 2017 (kl. 23:59)

NILs årbok INTERIØR&MØBLER 2017 ble lansert på Arkitekturfesten 21. september

Som en del av en den storstilte feiringen av arkitektur på Arkitekturdagen på Chateau Neuf, ble årboken lansert, etter at Arkitekturprisen 2017 var utdelt.

Ca. 300 deltok på den vellykkede lanseringen som ble gjennomført ved hjelp av en minisamtale mellom toastmaster for festen, Monica Døhlie Heck, redaktør for årboken, Inger Schjoldager fra Orfeus Publishing og daglig leder i NIL og prosjektleder for årboken, Mona Lise Lien - og to videoer med voice over.

En video med et historisk tilbakeblikk og redegjørelse for hvordan årboken blir til og hva den brukes til (lenke til video).

Og en med smakebiter fra årets årbok (lenke til video). Da den siste videoen rullet over skjermene, ble en del eksemplarer av NILs årbok INTERIØR&MØBLER 2017 spredd i lokalet.

Årboken er på vei i posten til NIL-medlemmer, faste abonnenter, annonsører og ca. 1500 beslutningstakere, og vil antakelig være hos mottakerne mandag 25. september.

Vinner av Arkitekturprisen 2017: Bærekraftig og sosialt boligprosjekt for unge

Førstehjemsboliger for ungdom – U31 er vinner av Arkitekturprisen 2017. Boligprosjektet på Furuset utmerker seg ved å kombinere høy arkitektonisk kvalitet, med høye miljøambisjoner og et boligsosialt program.

Tekst Iselin Ekman, NAL
Sist oppdatert 21.09.2017 

Søknadsfristen på Statens kunstnerstipend 17. oktober kl. 13

Søknadsskjemaet er tilgjengelig på SKS' nettsider.Nytt i år er at det kun skal fylles ut ett søknadsskjema for samtlige stipendordninger innenfor samme kunstnergruppe. Alle søknader skal sendes inn elektronisk via Altinn.

MNIL er registrert varemerke MNIL®

29. desember 2016 fikk NIL bekreftet at MNIL er et registrert og beskyttet Fellesmerke.

 

Arkitekturdagen 2017 - Arkitekturbefaring fredag 22. september

Fredag 22. september er det lagt opp til tre uavhengige, spennende arkitekturbefaringer. Vi anbefaler dere å melde dere på!

 

Designers Saturday Awards Best Interior 2017: Tidligere majonesfabrikk kåret til Norges beste interiør!

1. plass vunnet av interiørarkitekt MNIL Ellen Ledsten

1. plass: Mat- og merkevarehuset - Ledsten Arkitektur
2. plass: Make an entrance - Metropolis arkitektur & design
3. plass: Faust - Snøhetta

NILs Virksomhetsplan og Strategi og handlingsplan 2017-2019

Arbeidet med Nye NIL er en prosess som foregikk fra juni 2016 til april 2017 og munnet ut i:
Virksomhetsplan og
Strategi og handlingsplan 2017-2019
som ble vedtatt på NILs landsmøte i april 2017.

Helgen 8. - 10. september 2017 går Designers Saturday av stabelen i Oslo

Tre bransjedager i Oslo sentrum, hvor leverandørene viser seg frem i et annet format enn til vanlig. En effektiv og morsom måte å holde seg oppdatert på!

Meld deg på

 

 

Arkitekturprisen 2017 - siste frist for å stemme, i dag 4. september kl. 23:59!

Har du stemt på din favoritt til Arkitekturprisen? I dag, mandag 4. september kl. 23.59, er det siste frist for å stemme på Arkitekturprisen 2017.

Estetikk er et møte mellom natur og arkitektur

Tekst Eirik Audunson Skaar
Sist oppdatert 28.08.2017

Mellom to kneisende forretningsbygg i København ligger et bølgende landskap som er støpt i betong. De slake kurvene kan minne om sanddyner langs danske strender. Arkitekten Stig Lennart Andersson kaller det unike verket «en likevekt mellom det bygde og det grodde».

 

Det er foreløpig jevnt blant favorittene til Arkitekturprisen 2017. Din stemme kan være avgjørende! Frist 4. september.

Tirsdag 22. august mottok alle medlemmer av NAL, NIL og NLA en invitasjon til å stemme på Arkitekturprisen 2017. Hvilket av de  20 nominerte prosjektene mener du har best helhetlig arkitektonisk og designmessig kvalitet?

Siste frist for å stemme er satt til mandag 4. september kl. 23.59.

 

Meld deg på Arkitekturfesten 21. september!

Arkitekturdagen + 2017 = Estetikk + fest = Festetikk.

For å toppe Arkitekturdagen inviterer vi til en sanselig og innholdsrik arkitekturfest i direkte forlengelse av dagprogrammet.

NIL har sommerstengt

NIL kontoret holder sommerstengt fra og med torsdag 6. juli til mandag 7. august.

Kontoret er delvis bemannet i uke 32.


Vi ønsker dere alle en riktig god sommer!

Meld deg på Arkitekturdagen 2017. Her er programmet for 21. september.

Arkitekturens kjerne - estetikk

Årets programkomité for arkitekturdagen har sett nærmere på felles utfordringer og gleder i hele bredden av arkitekturfaget. Diskusjonene har brakt oss inn i arkitekturens kjerne – til estetikken, det som skiller arkitektur fra byggeri, det som beveger oss. Men estetikk er et stort tema som nesten har blitt lagt dødt i arkitekturdebatten siste årene. Kanskje fordi det er krevende, blir tolket på forskjellig måte og ilagt ulikt innhold.

 

Årets foredragsholdere - Arkitekturdagen 2017

Både nasjonale og internasjonale foredragsholdere er invitert, og det er utelukkende arkitekter innen de tre arkitekturfagene som skal forelese og belyse årets tema. I arkitektursalongen introduseres flere fag som skal gi oss nye perspektiver.

De 20 finalistene til Arkitekturprisen 2017


Se hvem som er nominert til Arkitekturprisen 2017. Finalelisten inneholder en stor variasjon i typer prosjekter; bygg-, landskaps- og interiørprosjekter. De har geografisk spredning og består av både offentlige og private bygg. Noen er omtalt tidligere og noen vil for mange være nye.

Lagt ut 3. juli 2017

NAL søker redaktør for Arkitektur N

NAL søker etter en faglig engasjert arkitekt med stor innsikt i faget, godt nettverk, god formuleringsevne og kraft til å lede det redaksjonelle arbeidet med en entusiasme som kan gi alle leserne det beste fagbladet om arkitekturen i Norge.

Påmeldingen til Arkitekturdagen 2017 har startet

Arkitekturdagen 2017 byr på et tverrfaglig arrangement der arkitekturen og standen feires over to dager. - I løpet av disse to dagene går vi inn i arkitekturens kjerne og tilbyr en sanselig og inspirerende opplevelse, forteller Birgitte Skjerve, NALs prosjektleder for Arkitekturdagen.

Arkitekturdebatt 3, 14. juni på DOGA: Er smarte byer dumme?

Hvor lurt er det at alle byene våre skal bli smarte?

  • Tid: 14. juni 2017, 17:00 - 18:00
  • Sted: DOGA
  • Pris: Gratis

Arkitekturprisen 2017, siste frist for å nominere er i dag, 29. mai!

I dag, mandag 29. mai kl 23.59. er siste mulighet for å nominere prosjekter til Arkitekturprisen 2017. Nå kan du være med å bestemme hvilke 20 prosjekter som går videre til avstemming i august!

 

Arkitekturprisen 2017 - din nominasjon kan være avgjørende!

Fristen for å nominere prosjekter er mandag 29. mai. Nå kan du være med å bestemme hvilke 20 prosjekter som går videre til avstemming i august!

 

Arkitekturdebatt 2, 23. mai 2017: Er byen velferdsstatens redning?

Kopi av DOGAs tekst: https://doga.no/kalender/arkitekturdebatt-2/

Lavere oljepris, mange utenfor arbeidslivet og en aldrende befolkning er noe av det som utfordrer velferdsstaten. Det betyr at vi både må finne nye måter å skape verdier på, samtidig som vi må prioritere hardere hvordan vi skal bruke knappere offentlige ressurser. Hvor ligger redningen og hvem skal ta regningen?

  • Tid: 23. mai 2017, 17:00 - 18:00
  • Sted: DOGA
  • Pris: Gratis

v Annonse

BANNERANNOSER → Annonser her