To ledige "stillinger" i NIL - for medlemmer


Vil du selge annonser til NILs årbok? 

I dag står fem energiske NILere for hele annonsesalget til årboken ROM & MØBLER. Salget foregår i perioden oktober til mars, med størst innsats i oktober/november/desember.

Vi søker 1 – 2 nye selgere med interesse for og kunnskap om relevante bransjeprodukter. Salgsstaben ledes av en salgskoordinator.  Det arrangeres ett obligatorisk fellesmøte i Oslo med materiellutlevering og gjennomgang av salgsprosessen.

Du må like å snakke med mennesker på telefon og ha evne til å få kontrakter i havn.  Godtgjørelse består i provisjon av solgte annonser. Tiltredelse snarest.

Interesserte medlemmer bes ta kontakt med Ida Festervoll på tlf 916 89 292 eller på mail nil@nil.no, innen 01.09.2012, merk annonseselger.

 


Redaksjonell interiørarkitektmedarbeider til Arkitektur N

NIL har et forpliktende tidsskriftsamarbeid med Norske arkitekters landsforbund (NAL) om Arkitektnytt og Arkitektur N, og søker i den anledning en redaksjonell medarbeider til Arkitektur N.

Nåværende stilling er besluttet å deles på to personer.  Vi ønsker oss en person med stor kontaktflate som kan bidra til en tydeligere interiørarkitekturprofil i bladet.

Medarbeideren skal sammen med nåværende medarbeider, fremskaffe forslag til relevante prosjekter og tema for presentasjoner og artikler, men må ikke skrive  selv. Eventuelle skriftlige arbeider og bildeleveranser fra NILs redaksjonelle medarbeidere avtales særskilt.

Medarbeiderne deltar i den redaksjonelle vurderingen av Arkitektur N, og skal kvalitetssikre presentasjoner og artikler mht interiørarkitekturprofilen. Interiørarkitekters arbeider presenteres på lik linje med bygg og planarbeid, eller i sammenheng med presentasjon og kritikk av bygg. Interiørarkitektur tas opp som temapresentasjon på linje med annet temastoff. Redaksjonen står samlet ansvarlig for kreditering av arbeider. Redaktøren av Arkitektur N har det redaksjonelle ansvaret for bladets innhold, og det forutsettes løpende kontakt mellom redaksjonen og interiørmedarbeiderne.

Stoffleveransen, som omfatter både tekst og bilder, skal i følge nåværende avtale tilsvare fem sider pr nummer i gjennomsnitt, åtte utgivelser pr år.

Medarbeideren engasjeres for tre år, med mulighet for forlengelse med ytterligere tre år, - maks. seks år. Prøvetid seks måneder.

Arbeidet honoreres med inntil kr. 25 000,- pr år. Tiltredelse snarest. Ta kontakt med Ida Festervoll på tlf 916 89 292 eller send e-post til nil@nil.no innen 01.09.2012, merk Redaksjonell medarbeider.