Tema lys i Risør

Beyondrisør arrangeres som biennale. Neste designtreff arrangeres 10. og 11. juni 2010 med tema: LYS - BeyondLight. Det blir foredrag og utstilling omkring temaet. Den vellykkete speed-datingen mellom designere og næringliv gjentas. Følg med! Vi holder deg oppdatert om program og innhold for BeyondRisør 2010.

-          Hvorfor skal vi delta på et designtreff, vi trenger ikke design?

 

-          Hva har design med oss å gjøre, vi produserer kun deler til offshore?

BeyondRisør handler om alt annet enn design i betydningen kule sko eller fancy looking kjøkkenutstyr. BeyondRisør handler om å finne de beste løsningene på reelle utfordringer i samfunns- og næringsliv.

- Trenger din bedrift ny grafisk profil?

- Kan produktene du selger bli enda bedre?

- Går du med en helt ny ide som trenger fødselshjelp?

”Det skjer noe når design møter næring. BeyondRisør tilrettelegger for konkrete planer og nye produkter, men det er opp til designerne og næringslivet å gripe muligheten” sier kunstnerisk leder, industridesigner Johan Verde.

BeyondRisør tilbyr lynmøter
For andre gang arrangerer BeyondRisør 15 minutters lynmøter mellom design og næring. I 2008 ble det avviklet mer enn 80 lynmøter på en dag og i år satser vi på enda flere. Kanskje blir flørt til fremtid og ny design til big business?

Kom til BeyondRisør 10. og 11. juni og møt din designer

Deltakelse på møteplassen medfører ingen ekstra utgift, men det oppfordres om å signalisere interesse så tidlig som mulig for å kunne bli matchet med de beste designerne innen sin sjanger