Beste studentmøbel - Månedens design 2011/2012

Beste studentmøbel - Månedens design 2011/2012

Blomqvist og Kunsthøgskolen i Oslo har, i samarbeid med DogA og Expo Nova, det siste året presentert 5 designtalenter. Publikum har nå stemt og vinner av Månedens Design 2011/2012 ble stolen BAU designet av Åsmund Wivestad Engesland. Vinneren mottar en pris på 30.000 kr. Blomqvist gratulerer!

Det gjør også NIL. Gratulere Blomqvist og KHiO for godt inititativ,  studentene med flotte bidrag og vinneren Åsmund Engesland!

Vinnerne i løpet av året har vært:

  • Linn Anna Bjørk
  • Iris Djupvik
  • Brik Aas
  • Åsmund Wivestad Engeslnd
  • Henrik Bie

 

Blomqvist tok i fjor høst initiativet til å presentere møbler fra studentene ved Kunsthøgskolen i Oslo - studieretning Interiørarkitektur og møbeldesign. I løpet av 2011/12 har vi presentert 5 studenter med ett møbel hver. Møblene har blitt stilt ut i våre lokaler i Lilleakerveien 14 og presentert på www.blomqvist.no. Utstillingen har også blitt vist hos Kunsthøgskolen i Oslo, DogA og Expo Nova i Oslo.

Hensikten med prosjektet har vært å synliggjøre studentenes arbeider gjennom nye profesjonelle kanaler. - Dette har vært en spennende og ny ny mulighet for studentene til å bli mer synlige, sier Stein Rokseth, dekan ved kunsthøgskolen i Oslo.

-Vi ønsket med dette initiativet å vise frem unge talenter, og å vise våre kunder hva som rører seg blant fremtidens møbeldesignere, sier daglig leder hos Blomqvist Kunsthandel, Knut Forsberg.