NIL mener: NILs 75års-jubileum 2020

NIL mener: NILs 75års-jubileum 2020

Arkitektnytt Digital utgave mai 2020

2020 er året vi alle vil huske. Covid-19 herjer hele kloden, USA holder presidentvalg, oljeprisen har aldri vært så lav og NIL feirer 75 års-jubileum. Det er ingen tvil om at NILs jubileumsår 2020 vil skrive seg inn i historiebøkene for evig tid.

Vår plan om feiring i Oslo Rådhus på selveste jubileumsdagen 29. mai er utsatt. Vi krysser fingrene for at forholdene med Covid-19 er mer avklart, og at samfunnet har normalisert seg såpass at vi kan ha en verdig markering fredag 30. oktober i Bankettsalen i Oslo Rådhus. Våre medlemmer har vært med på en unik reise med utvikling av vårt fag innen møbeldesign og interiørarkitektur. Derfor ønsker vi i styret og administrasjonen i NIL at vi sammen med våre medlemmer kan feire dette jubileet med verdighet - og at vi kan være sammen.

Som planlagt lanseres NILs årbok INTERIØR&MØBLER 2020 i slutten av mai. Boken er da på vei i posten til alle våre medlemmer og andre på stiftelsesdatoen 29. mai. Vi kan glede dere med en fascinerende utgivelse med meget høy kvalitet. Boken gir et tilbakeblikk på historien, en retning for fremtiden og presenterer prosjekter ferdigstilt det siste året, utført av interiørarkitekter og møbeldesignere MNIL. For oss medlemmer har årboken blitt en viktig del av vårt varemerke.

Vi må se fremover, og det har for det sittende styret vært viktig å sørge for at våre medlemmers arbeider distribueres ut til flere enn de ca. 3 000 mottakerne av den trykte årboken. NIL har derfor i tillegg til papirutgaven av INTERIØR&MØBLER 2020 jobbet med å digitalisere årboken fra og med 2020. Det ser nå ut til at alt går etter planen, og at vi kan lansere plattformen samtidig med utgivelsen av papirutgaven. Vi håper våre medlemmer, samarbeidspartnere, annonsører og andre interessenter opplever dette som et løft og en ytterligere synliggjøring av våre medlemmers arbeider.

Æresmedlem(mer) 2020 utnevnes/offentliggjøres under det digitale landsmøte 28. mai. Det er alltid hyggelig å hedre medlemmer som har sørget for kompetanseheving, utvikling og synliggjøring av vårt fag.

Det er avgjørende at omverdenen får innsikt i hvilke prosesser som inngår i våre oppdrag, og fortsetter å forstå betydningen av hvilken kompetanse MNIL besitter. NIL er, og skal fortsette å være, en organisasjon som støtter våre medlemmer, sprer informasjon og driver faget fremover.

NIL bringer resultater – NIL er et naturlig valg for den profesjonelle fagutøveren!
 

Gratulerer med jubileet alle MNIL-ere og de 75 år!

 

Monica D. Heck,
Interiørarkitekt MNIL, president i NIL 2019 –