Møbelprodusent søker designere

Møbelprodusent søker designere

Møbelprodusenten, Entramo AS, ble etablert i 1994 og er kjent for sitt  varemerke AGM Innredning i  hjemmemarkedet, og etter hvert også i deler av Skandinavia.  Bedriftens formål er å produsere høykvalitetsmøbler som uttrykker kreativitet og gjenspeiler dagens designtrender. 

Entramo ønsker å knytte kontakter og bygge nettverket med norske møbeldesignere som skal klatre videre i karrieren og skape suksess sammen.

Entramo - Ditt design i kvalitetsmaterialer fra fleksibel og konkurransedyktig produsent!

Entramo AS opplever en voksende interesse i Skandinavia for spesialdesignede og tilpassede møbler. Gjennom 15 års erfaring med å produsere møbler til både hjem, kontorer, hoteller, kafeer, restauranter, interiørkjeder og byggeprosjekter ekspanderer vi nå til det norske markedet. Vi produserer sofaer, stoler, spisestue sett, hyller, skaper, kontormøbler og mye annet spennende.

Vår fleksibilitet i produksjonen gir kunden muligheten til å velge alt fra stoff og skinntyper, farger, type trematerialer, metall og glass med mer.

Entramo streber etter å levere høy kvalitet til konkurransedyktige priser, noe vi er stolte over å ha klart. Vi er opptatt av å sikre tilfredse kunder og garanterer høy leveringsdyktighet. Vi har gode erfaringer og referanser i både Finland og Sverige, og søker nå etter en langsiktig samarbeidspartner i Norge.

Se www.agm.ee for et lite innblikk i våre produkter og prosjekter. Ytterlig bildematerialet sendes på forespørsel. 

Om dette er av interesse, vennligst kontakt Sirja Reitsak, på sirja@agm.ee eller mobil +372 503 93 41.

Vi tar og imot, forespørsler om tilbud på enkeltprodukter eller prosjekter.

Kontakt vår representant i Norge, Evelin Valme, evavalme@hotmail.com,

mobil 47 32 72 78, for ytterligere informasjon. 

Entramo ønsker å knytte kontakter og bygge nettverket med norske møbeldesignere som skal klatre videre i karrieren og skape suksess sammen.

 

Med vennlig hilsen

Sirja Reitsak

Daglig leder, Entramo AS