Kontorfelleskap i Pilestredet 41B- ledig plass!

Lagt ut 15. mai 2013

Normal 0 21 false false false NO-BOK X-NONE X-NONE

/* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Vanlig tabell"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin;} Vi er 3 små interiørarkitektfirmaer som har samlokalisert oss i nye lokaler, og har et ledig rom på ca. 16m2 til leie.

Rommet er stort nok for en til to arbeidsplasser, og vi ser for oss at interiørarkitekter, grafiske designere eller små arkitektvirksomheter vil passe inn.

Tilgang til kjøkken, møterom, kaffemaskin, kopimaskin, nettverk etc. er alternativt inkl. i leie. Slå på tråden, eller send en mail, så kan vi avtale at dere ser på lokalene... Vi regner med innflytting i begynnelsen av mai.

 

Morten Haneseth

Livets små gleder

mob. 90055331

mail@livetssmagleder.no

 

eller alt.

 

Börkur Johannesson

BJ Design

mob. 90838158

borkur@borkurdesign.no