Interiørarkitekt søker fulltidsstilling i Oslo området

Ønsker kontakt med interiørarkitekt/arkitektkontorer som trenger ny medarbeider.

Jeg fullførte mastergraden min i Design in Interior Architecture ved Griffith College Dublin September 2013. I masteravhandlingen min studerte jeg virkningen av kunstig belysning i et spesialisert arbeidsområde. Dette var en interessant vei for meg å gå, ettersom lys er det avgjørende leddet innenfor all interiørarkitektur når det kommer til farger og tekstur, samt trivsel og effektivitet for brukere.

I løpet av mine studieår har jeg tilegnet meg en bred kunnskap relatert til blant annet konseptutvikling, bærekraftutvikling, planløsning og 3D-visualisering.

Jeg elsker utfordringer for å utvikle meg videre og anser meg selv som selvstendig, strukturert og hardtarbeidende. Jeg trives godt med å løse problemer I fellesskap, og ser verdien og viktigheten av samarbeid for å utnytte hverandres kvaliteter. Jeg lærer lett nye dataprogrammer, og synes det er interessant og spennende å lære nye måter å arbeide på.

Med dette ønsker jeg kontakt med interiørarkitekt/arkitektkontorer som trenger ny medarbeider. Jeg sender gjerne cv og utdrag fra min portfolio ved forespørsel.

Praktikant-stilling er også av interesse.

Med vennlig hilsen

Trude Rogne Interiørarkitekt MNIL

tlf: 41570895

epost: trude.rogne24@gmail.com