Interiørarkitekt MNIL søker jobb i Osloområdet: Heltid, deltid, frilans.

Ønsker kontakt med interiørarkitekt/arkitektkontor som trenger en interiørarkitekt MNIL.

Jeg er utdannet interiørarkitekt med mastergrad fra Griffith College Dublin, ferdig september 2013. Til min masteroppgave designet jeg en skole- og avlastningssenter for barn og unge med autisme, med blant annet fargepsykologi som et gjennomgående tema. Her ble det lagt vekt på sansene våre og hvordan de kan oppfattes annerledes av personer med autisme. Det var et utrolig spennende felt å gå inn på, og jeg fikk nok en gang bekreftet at et godt innemiljø er utrolig viktig for menneskers generelle helse. Ellers har jeg arbeidet både med hotell, restauranter, fritidssenter, kontor og private boliger. 

Siden april har jeg vært ansatt i Statsbygg på et 6 måneders engasjement i avdelingen for Forvaltning, drift og vedlikehold, noe som har bidratt til å utvide kunnskapen min innenfor faget.

Jeg har god kunnskap til alt fra konseptutvikling og planløsninger til 3D visualiseringer. Jeg er kreativ, nysgjerrig og ambisiøs, og jobber like godt selvstendig som i samarbeid med andre. Dataprogram jeg behersker er Revit, AutoCAD, 3D Studio Max, SketchUp, ArchiCAD, Photoshop og InDesign.  

Jeg ønsker å komme i kontakt med interiørarkitekt/arkitektkontor. Heltid foretrekkes men deltid og/eller frilans vil bli sterkt vurdert. Portfolio og CV sendes ved forespørsel.

 

Med vennlig hilsen

Julie Christine Johansen

chri.joh86@gmail.com
48177549

P.S Du finner meg også på LinkedIn.