Er du frilansesigner og trenger gratis kontor- og verkstedsplass?

Publisert 2011-08-12

Jeg er så heldig å ha et stort kontor på Veitvet som er nymalt, lyst og pent innredet, og jeg vil veldig gjerne dele med en eller to til. Jeg er en frilans designer som har økende mengde oppdrag innen både grafisk-, interiør- og produktdesign, og vil gjerne ha inn noen i samme situasjon.

I tillegg til kontoret har jeg 2 rom der jeg holder på å bygge opp et verksted. Planen med verkstedet er å åpne det for alle som trenger et sted å lage prototyper, være kreative eller bare holde på med hobby. Verkstedet er allerede innredet med diverse arbeidsstasjoner, håndverktøy og et materialbibliotek, men for å få dette ordentlig opp og stå trenger jeg hjelp! Din betaling for kontor- og verkstedsplass blir altså kr. 0,- i cash, men ca. 1 dag i uka med arbeidskraft til verkstedet.

 Dette får du:

-  kontorplass i ca. 15 kvm rom.

-  Internett

-  Tilgang og plass i verksted der du kan spikre, snekre, male, søl og hva enn du har lyst til!

-  Store fellesarealer med sofagrupper, arbeidsbord og kjøkken.

-  Møterom

-  Ballrom!!

 

Du må :

- gjerne være designer av ett eller annet slag (gjerne grafisk eller produkt/møbel/interiør)

-  Ha egne kunder

-  Mulighet til å være her ca. 100%

-  Energi og drivkraft

-  Lyst til å være med å skape en kreativ arena

-  Gjerne litt erfaring med verkstedsarbeid.

Veitvet er ikke så langt unna som det høres ut som, og det tar bare 15 minutter med T-banen fra Oslo S til Veitvet stasjon, og derfra er det ca. 2 min til døra! Kontoret er endel av «Kultur hagen» (kontorkollektiv) som jobber med å gjøre om Veitvet senter til et kultursenter.

Høres dette interessant ut?

I så fall er det fint om du sender meg en mail, juliaedin@gmail.com, med noen ord om deg selv og link til hjemmeside eller noen jobber du har gjort. Sprøsmål? Ring meg på 91377908!