Bergen: Ledig plass i et av byens flotteste arbeidsmiljø!

Lagt ut 07. mai 2013

Ja, vi vil at det skal syde og boble av aktiviteter for nyskaping og utvikling i våre nye flotte lokaler i Sandviken. Her er det helt supre, lyse og romslige arbeidsforhold. Vi ønsker derfor å styrke arbeidsmiljøet med initiativrike og selvstendige utøvere fra ulike fagfelt. Det må være fag som, på en eller annen måte, er knyttet til det vi driver med – utforming av rom og omgivelser, gjenstander og visuell kommunikasjon og utsmykning.

Vi vil gjerne høre fra deg enten du jobber med media, web, lys, lyd, interaksjon, tekst, planlegging eller andre fagområder.  Nå har vi nemlig etablert og organisert gode arbeidsplasser for leie hvor du blir tilbudt alle kontorets praktiske og tekniske fasiliteter. Tanken er at vi skal kunne utvikle og skape prosjekter sammen, og samarbeide som flerfaglige utøvere, med spesialkompetanse, til gjensidig nytte.

La oss skape vestlandets viktigste studio for utvikling og nyskaping sammen!

Kontakt: Daglig leder – Lasse Berntzen på tlf. : 45 39 20 99 – 55 55 78 90              mail: lasse@fuggibaggidesign.com

Logo : Fuggibaggi Design.

Adr: Sandviksveien 62 – 5035 Bergen

Fuggibaggi Design er et av landets få flerfaglige design og arkitekturfirma. Firmaet har eksistert i 16 år og har blant annet utarbeidet store prosjekter som Bybanen og vitensenteret VilVite i Bergen.