LUND + SLAATTO SØKER DYKTIG INTERIØRARKITEKT

LUND + SLAATTO SØKER DYKTIG INTERIØRARKITEKT

Lagt ut 7. september 2021.

Interiøravdelingen hos Lund+Slaatto består i dag av fem interiørarkitekter som er involvert i de fleste av kontorets prosjekter, ofte fra konkurranser/ tidligfase til ferdig bygg, i tillegg til rene interiørprosjekter. Vi søker nå etter en engasjert og dyktig interiørarkitekt med gode formgivningsevner, som kan være med på å styrke interiørkompetansen på kontoret. Du må ha gode kommunikasjonsevner, være faglig nysgjerrig og ha et ønske om å jobbe i et tverrfaglig miljø i tett samarbeid med arkitekter. Vi ser fortrinnsvis etter søkere med masterutdannelse (men dette er ikke et absolutt krav) og gjerne erfaring og interesse for kontorbygg og boliger.

Søkere må beherske norsk muntlig og skriftlig.

Vi kan tilby interessante prosjekter, utfordrende og varierte oppgaver, et godt faglig og sosialt arbeidsmiljø og gode lønnsbetingelser.

Kontoret har i dag 43 ansatte, de fleste arkitekter og interiørarkitekter. Vi holder til i lyse lokaler med utsikt over fjord, havn og by på Lossebalkongen ved Havnelageret sentralt i Oslo.

Søknad som beskriver din kompetanse, erfaring og egenskaper, med CV og portfolie/ utvalgte prosjekteksempler, samt referanser sendes inn her senest 15.09.21

Ta gjerne kontakt med leder for interiøravdelingen Torunn Petersen på 952 15 243, eller daglig leder Åse Helene Mørk på 992 89 302 for å høre mer om stillingen