Er du fremtidens Designhero?

Er du fremtidens Designhero?

Stillingstittel: Internship Interiørarkitekt
Frist: Snarest
Varighet: Til 30. juni 2021, med mulighet for utvidet periode
Stillingen er 100% og lønnet
Lagt ut: 11. januar 2021

Internship i innovativt interiørarkitekt firma.

Er du et positivt menneske med en fersk mastergrad i interiørarkitektur? Eller har du avsluttet en bachelorgrad med topp karakterer? Vi åpner for internship hos oss i våre hyggelige lokaler på Solli Plass i Oslo.

Den vi ønsker å dele arbeidsdagen med er:
-utpreget strukturert og systematisk
-et råskinn på Archicad
-kvalitetsbevisst uten å være snobbete
-selvstendig uten å være egenrådig
-ydmyk, lærevillig og arbeidssom
-lidenskapelig opptatt av faget vårt
-flytende i norsk / skandinavisk skriftlig som muntlig

Arbeidsoppgaver vil primært være knyttet til privatmarkedet, men noe bidrag inn mot næring vil også kunne forekomme. Du vil blant annet assistere mht. designkonsepter, presentasjon av disse, collager, cad-tegninger, prising av interiørvarer til kunde samt montering ved behov.

Om Unilon:

Unilon sin visjon er å gjøre profesjonell interiørdesign tilgjengelig for folk flest, både hjemme og på jobb. I tillegg holder vi kurs og foredrag innen fargelære, interiørdesign og planløsninger.

Vi leverer næringsprosjekter med sterkt DNA og er spesialister på å formidle bedrifters identitet, verdier og mål gjennom strategisk interiørarkitektur og design. Våre næringsprosjekter spenner fra kontorlokaler, skoler og institusjoner til butikker, showroom restauranter og hoteller.

I Unilon er vi opptatt av å hjelpe folk flest – derfor har vi også mange privatprosjekter, fra et lite bad til store villaer. Vi jobber med mange stilarter og respekterer kundens stil, ønsker og behov.

Fra 2015 har vi også jobbet online og har gitt våre kunder muligheten til å kjøpe boligpakker til fastpris. I 2021 vil vi i løpet av året rulle ut ytterligere nyvinninger i markedeet.

Vi er 5 fast ansatte og er samlokalisert med lysdesignere og gulvspesialist.

Søknad med vitnemål, cv og portofolio sendes til Nancy Sporsheim: nancy@unilon.no