Interiørarkitekter Partnere søkes til Unilon - avdeling Oslo

Interiørarkitekter Partnere søkes til Unilon - avdeling Oslo

Interiørarkitekter Partnere søkes til Unilon - avdeling Oslo

Vi har mange spennende samarbeidspartnere og kunder som ønsker vår hjelp.

Vi søker i den forbindelse:

Dyktige og engasjerte interiørarkitekter/ partnere som deler vår visjon om å gjøre profesjonell interiørdesign tilgjengelig for folk og bedrifter flest.

Unilon leverer næringsprosjekter med sterkt DNA – vi er spesialister på å formidle bedriftens identitet, verdier og mål gjennom strategisk interiørarkitektur og design. Våre næringslivsprosjekter spenner fra kontorlokaler, skoler, institusjoner til butikker, showroom, restauranter og hotell.

I Unilon er vi opptatt av å hjelpe folk flest – derfor har vi også mange privatprosjekter og vi sier ja til å designe alt fra et lite bad til store villaer.
Kontoret vårt ligger rett bak Slottet i et hyggelig lite townhouse. Vi har et godt miljø med mye latter.

Hvem er våre nye kollegaer?
Du er først og fremst et trivelig, inkluderende og positivt menneske som elsker faget ditt. Du driver kanskje for deg selv i dag men vil gjøre flere prosjekter og mindre administrativt? Du har minimum 2-3 års relevant erfaring i tillegg til en master i interiørarkitektur. Du er løsningsorientert, selvstendig og har erfaring med å lede prosjekter fra konsept til ferdigstillelse. Du har stor respekt for frister, har stor arbeidskapasitet og er opptatt av å levere verdi til kunden. Du er god på arbeidsverktøy som Archicad, Autocad eller Revit og lager fine 3D tegninger.

Passet beskrivelsen til deg?
Da håper vi at du tar kontakt med oss. Vi kan tilby spennende og utfordrende arbeidsoppgaver, personlige vekstmuligheter samt kunnskapsrike og hyggelige kollegaer.

Send søknad med CV og vitnemål til nancy@unilon.no

Kontaktperson: Nancy Sporsheim

Tel 930 09 930