Skansegaten

 

GMC Eiendom – Skansegaten

Oppdragsgiver GMC Eiendom kjøpte nylig 1. etasje i Skansegaten 13, midt i Stavanger sentrum. Lokalet var opprinnelig organisert som et selskapslokale. Oppdragsgiver ønsket å endre funksjon og bruke lokalet til styremøter, seminarer, ledermøter, kontraktsfester osv. Dette for å komme nærmere sentrum og for å få en annen opplevelse og atmosfære i møter enn det de har i hverdagen. Oppdragsgivers kontorlokaler ligger utenfor bykjernen.

Oppgaven var å utvikle lokalene slik at de ble i tråd med GMC Eiendom sine funksjonsønsker samtidig som de skulle få et tydelig interiørdesign og identitet. Rommet skulle designes med historien i tankene men med nye opplevelser for sinn og sanser. Skansegaten 13 ble oppført i 1897 som kombinert kontor- ekspedisjons- og forretningsbygg for C. Middelthons Dampskibs-expedition AS.

Pga. dårlig stand krevde lokalet total rehabilitering.

Lokalet består i dag av ett hovedrom som er organisert som et møterom med ekstra funksjoner som vinrom (kjølerom), lounge og kombinert bar/kjøkken. I tillegg er det et preprom/kjøkken som er en miniutgave av et storkjøkken. Totalt er arealet 100 kvm inkl. wc og hwc. I tillegg en lun terrasse med peis.

Kategorier

Prosjektleder

Gudbjørg Simonsen

NIL-medarbeidere

Samarbeidspartner

Byggmester Eiken
Expo nova
Hm malerservice
Austvoll tre og design
Showroom
Elektro smart
Rom for flere
Norrøna storkjøkken

Oppdragsgiver

GMC eiendom

Foto

Arne Haug Bru