Det er foreløpig jevnt blant favorittene til Arkitekturprisen 2017. Din stemme kan være avgjørende!  Frist 4. september.

Det er foreløpig jevnt blant favorittene til Arkitekturprisen 2017. Din stemme kan være avgjørende! Frist 4. september.

Tirsdag 22. august mottok alle medlemmer av NAL, NIL og NLA en invitasjon til å stemme på Arkitekturprisen 2017. Hvilket av de  20 nominerte prosjektene mener du har best helhetlig arkitektonisk og designmessig kvalitet?

Siste frist for å stemme er satt til mandag 4. september kl. 23.59.

 

Arkitekturprisen 2017 er et samarbeid mellom Norske arkitekters landsforbund (NAL), Norske interiørarkitekters og møbeldesigneres landsforening (NIL) og Norske landskapsarkitekters forening (NLA). I 2017 deles prisen ut for andre gang. Arkitekturprisen skiller seg fra andre priser ved at den ikke har en egen jury. Det er medlemmene selv som nominerer og stemmer frem vinnerprosjektet.

Arkitekturprisen 2017 skal gå til et prosjekt av høy helhetlig, arkitektonisk og designmessig kvalitet som er ferdigstilt i Norge i løpet av de tre siste årene. Med prosjekt i denne sammenheng menes bygg-, plan-, landskap- og interiørprosjekter.

Hvilket av de 20 nominerte prosjektene mener du bør vinne Arkitekturprisen 2017 og premien på kr. 100 000?

Praktisk informasjon om avstemningen

I dag, tirsdag 22. august, mottar alle arkitekter MNAL, landskapsarkitekter MNLA, møbeldesignere MNIL og interiørarkitekter MNIL en e-post der de får mulighet til å stemme på ett prosjekt, én gang.
Dersom du ikke har mottatt e-post med lenke til avstemningen, sjekk først om den kan ha havnet i spamfilteret. Hvis du fortsatt ikke finner den ta kontakt med Iselin Ekman.
Epost: iek@arkitektur.no eller telefon: 412 39 665.

Arkitekturprisen deles ut på Arkitekturfesten i forlengelse av Arkitekturdagen den 21. september i Oslo. Gå ikke glipp av årets viktigste fagdag! Meld deg på Arkitekturdagen og Arkitekturfesten her (LINK).

Les mer om de  20 nominerte prosjektene i NALs prosjektdatabase: http://www.arkitektur.no/de-20-finalistene-til-arkitekturprisen-2017