Magu Design AS i finalen i konkurransen WIN Awards 2020
Det er totalt fem rigglinjerom. Her styres aktiviteten offshore. Store mengder informasjon deles på et åtte meter langt lerret. Det er prosjektet som styrer hvem som sitter her inne, og arbeidsbordene er vendt i bue mot lerret. Foto: Arne Bru Haug

Magu Design AS i finalen i konkurransen WIN Awards 2020

Magu Design AS er interiørarkitektkontoret som har utviklet det nye drillingsenteret (OCC) til Aker BP i Stavanger. Dette prosjektet er blitt nominert til et av verdens seks mest nytenkende interiør prosjekt i kategorien «Corporate Offices» (less than 10,000 sqm) i konkurransen WIN Awards 2020. Dette er en prestisjetung og verdensomspennende konkurranse, og en meget høythengende utmerkelse.

Prosjektene de er i finalen sammen med kommer fra Hong Kong, Shenzhen, Singapore, Beijing og Athen, og er designet av noen av verdens fremste arkitektkontor. Og nå er altså lille Magu – med bare 7 kvinnelig ansatte og basert i Stavanger – med i det virkelig gode selskap internasjonalt. Juryen fremhever spesielt nettopp det som er deres kjernefilosofi; med riktig arkitektur kan bedrifter jobbe smartere og øke sin lønnsomhet. Dette var også målet og visjonen for utviklingen av OCC; Å utvikle en arbeidsplass som gjør det mulig å oppdage olje tryggere, raskere og smartere ved å skape et inspirerende og effektivt område for samarbeid mellom forskjellige team i Aker BP.

Magu Design er utrolig stolte av nominasjonen og synes i all beskjedenhet at dette kan være et kjekt og inspirerende eksempel på hvordan en liten norsk bedrift, ved hjelp av innovativ tenkning og mot, kan spise kirsebær med de store.

Congratulations - it’s time to start celebrating!

I am delighted to inform you that your entry Aker BP_Onshore Collaboration Centre on behalf of Magu Design has been shortlisted in the Corporate offices (less than 10,000 sqm) category in the WIN Awards 2020.

Even in this turbulent time we had an amazing response to entries and the calibre of projects worldwide were exceptional making the competition extremely tough, so huge congratulations on making it through to the shortlist.

https://www.worldinteriorsnewsawards.com/shortlist-2020/

Prosjektet er også presentert i NILs jubileumsårbok INTERIØR & MØBLER 2020 (side 138-139) og er lagt ut på årbokens digitale plattform: https://interiorogmobler.no/artikler/aker-bp-onshore-collaboration-center-occ