interiørogmøbler.no / NILs årbok i digital utgave

interiørogmøbler.no / NILs årbok i digital utgave

29. mai 2020 fylte foreningen 75 år, og i den forbindelse utgir vi en påkostet og meget innholdsrik jubileumsårbok – og vi digitaliserer den på en egen plattform: interiørogmøbler.no

Prosjekter og artikler kan deles på Facebook, Twitter, LinkedIn og e-post, eller lastes ned som pdf-filer. Pdf-filen er identisk med presentasjonen i den trykte årboken.

Jubileumsutgaven inneholder nytt historisk stoff, lederartikler, fagartikler, presentasjon av utdanningsinstitusjonene – og ikke minst prosjektpresentasjoner. Prosjektene er inndelt i kategorier – og i anledning 75-årsjubileet innledes hver kategori med et historisk tilbakeblikk, fra forskjellige fagutøvere. Signalprosjektene er gitt mer plass enn de øvrige prosjektene og går derfor mer i dybden.

Tekstene som presenterer prosjektene gir innsikt i prosessene som ligger bak det endelige resultatet, både når det gjelder interiørarkitektens/møbeldesignerens bidrag og samhandling med andre faggrupper. Det er ofte i det tverrfaglige samspillet at de beste resultatene oppstår.

Bruk tid på å lese tekstene. Tegninger og bilder er viktige, men det er i kombinasjonen av tekst og bilder at man får forståelse for veien frem til målet.

Heretter vil NILs årbok INTERIØR & MØBLER komme både i trykket og digital utgave.

Velkommen inn i vår verden på interiørogmøbler.no!
Mona Lise Lien, prosjektleder og daglig leder i NIL

Siden 1988 har Norske interiørarkitekters og møbeldesigneres landsforening (NIL) gitt ut årboken i dagens format. Innholdet velges ut etter en juryert konkurranse med klare kriterier – og prosjektene representerer de beste prosjektene våre medlemmer var ansvarlig for siste år.