Søk DOGA-merket!
Foto: DOGA

Søk DOGA-merket!

Har du vært involvert i et møbel-/ interiørprosjekt som fortjener å bli lagt merke til?
Da bør du søke DOGA-merket innen 16. september.

DOGA-merket for design og arkitektur er Norges mest høythengende utmerkelse for virksomheter som skaper verdi gjennom bruk av design og arkitektur.

DOGA-merket hedrer samarbeid, tverrfaglighet, gode prosesser og fremragende håndverk. Vinnerprosjektene viser vellykket bruk av design og arkitektur for nytenkende løsninger som har positive ringvirkninger for samfunnet, planeten og økonomien.

DOGA-merket hedrer prosjekter innenfor alle sektorer og disipliner. Utemøbelserien Folk, Mat- og merkevarehuset på Grünerløkka og restauranten Under er alle eksempler på prosjekter som har vunnet DOGA-merket for design og arkitektur. Du kan lese mer om tidligere vinnere her.

Kjenner du noen som burde søke? Tips oss på sfb@doga.no


Hvorfor bør du søke?
Som prisvinner får du både heder og ære, og en plass i norsk design- og arkitekturhistorie. DOGA-merket er også en anledning til å bygge intern stolthet i teamet, og også noe du og ditt team kan bruke i markedsføringen.

Trenger du enda flere gode grunner for å søke, les: 7 gode grunner til å søke DOGA-merket


Alle kan søke DOGA-merket
DOGA-merket gis til prosjekter av høy design- og/eller arkitekturfaglig kvalitet. I tillegg ser juryen etter prosjekter som har eller vil ha positive ringvirkninger for samfunn, miljø og økonomi.

Alle kan søke om å få merket – prisen deles ut innenfor alle bransjer og sektorer, og alle design- og arkitekturdisipliner – alt fra tekstildesign, interiørarkitektur og grafisk design til systemorientert design og byplanlegging.

Les mer om DOGA-merket og send inn din søknad her: www.doga.no/merket


Vil du bidra i juryarbeidet?
Er du en fagutøver med brennende engasjement for hvordan design- og arkitekturfagene driver frem gode, bærekraftige løsninger? Da vil vi gjerne høre fra deg. Vi er alltid på jakt etter dyktige personer til juryen.

Send en e-post til sfb@doga.no hvor du presenterer deg selv og kompetansen du vil bidra med.

Juryen for DOGA-merket består av rundt 20 toneangivende fagpersoner som representerer et bredt spekter av design- og arkitekturfaglige disipliner, med samlet bred erfaring fra offentlige og private virksomheter. I 2020 styrker vi juryens kompetanse på bærekraft herunder sosial bærekraft, miljø og sirkulærøkonomi.