Designers' Saturday 2019 ble en suksess for Møbelgruppen i NIL
Installasjon WerkLeben

Designers' Saturday 2019 ble en suksess for Møbelgruppen i NIL

Møbelgruppen deltok på Designers’ Saturday 2019, 7.-8. september. Resultatet fra workshopen 16.-22. juni i Bergen: “To Bauhaus or not to Bauhaus” ble presentert i RISS interiørarkitekters lokaler i Pilestredet 75 C.

Det ble en meget positiv opplevelse. Vi scannet inn 1 116 besøkende på lørdag og 224 på søndag, totalt 1 340.

Møbelgruppen stilte med tre personer: Susanne Notøy, Philipp von Hase og Erling Revheim + mannen til Susanne Notøy. I tillegg deltok daglig leder hele lørdag og søndag, slik at vi hadde nok bemanning.

Gruppen monterte installasjonen og utstillingen torsdag kveld og fredag, slik at alt var klart lørdag morgen. Det virket som om alle besøkende som fikk informasjon om workshopen og utfallet var meget interessert – og spurte om når appen med leverandøroversikt kunne tas i bruk. NIL må vurdere å søke midler for å jobbe videre med utvikling av appen.

Noen av de besøkende kom tilbake med familie, venner og/eller kollegaer for å se utstillingen og få informasjon. Det ble servert norske epler, plommer og ufiltrert eplemost i svanemerkede pappkrus.

Alt ble demontert søndag kveld. Tusen takk til RISS for lånet av lokalene! Alle hos RISS er svært gjestmilde og beliggenheten var suveren!

Les mer om workshopen i juni 2019 og rapporten, lenke