OAT + NIL | Høyskolen Kristianias studentutstilling: «Rom med mer av det vi egentlig trenger», Rådhusgata 7. Åpent 26.09-06.10
Illustrasjon: Rom for tid

OAT + NIL | Høyskolen Kristianias studentutstilling: «Rom med mer av det vi egentlig trenger», Rådhusgata 7. Åpent 26.09-06.10

Temaet for årets triennale er «Degrowth», som refererer til behovet for å forbruke mindre slik at samfunnet beveger seg mot et mer bærekraftig system enn dagens industrielle/ økonomiske system.

Høyskolen Kristianias studenter ønsker å snu formuleringen «degrowth» litt på hodet – fra en negativ formulering (forbruke mindre) til en positiv formulering (forbruke mer), men mer av de tingene vi uomtvistelig ønsker mer av: Lykke, tid, kontakt med hverandre, empati, renere luft og mer kunnskap. Denne utstillingen viser fire av studentbesvarelsene fra et kurs studentene på BA2 Interiørarkitektur og Grafisk design gjennomførte våren 2019.

I forgården i Rådhusgata 7 viser studentene romliggjøringen av fire prosjekter som hver på sin måte viser hva vi egentlig trenger mer av.

Prosjektene som vises er Partnerskap med jorda, Lykkeboxen, Unite og Rom for tid.

Utstillingen er åpen:

Åpning torsdag 26. september kl. 19-21
Øvrige åpningstider:
Lørdag 28. september kl. 12-16
Søndag 29. september kl. 12-16
Tirsdag 1. oktober – fredag 4. oktober kl. 15-18
Lørdag 5. oktober kl. 12-16
Søndag 6. oktober kl. 12-16


I hele utstillingsperioden vil det til enhver tid være noen av studentene tilstede som kan svare på spørsmål knyttet til utstillingen.

Velkommen til Høyskolen Kristianias utstilling i forgården i Rådhusgata 7 og få en smakebit av hvordan fremtidens interiørarkitekter tenker!

 

NIL er en del av Oslo arkitekturtriennale 2019. Oslo arkitekturtriennale er Nordens største arkitekturfestival og en internasjonal møteplass for diskusjon av arkitektur og byutvikling. Oslo arkitekturtriennale 2019, «NOK: Arkitektur og nedvekst», undersøker begrepet nedvekst og dets konsekvenser for byene våre. Festivalen leter etter urbane og arkitektoniske løsninger for en verden hvor livskvalitet og miljø settes foran økonomisk vekst. Hvordan former og bygger vi byene våre i en slik verden? Og hvordan kommer vi oss dit? Oslo arkitekturtriennale 2019 finner sted i Oslo 26. september–24. november 2019. Les mer.

#oat2019 #enough #degrowth