OAT + NIL | Utstillingen "Interiørarkitektur og degrowth", Rådhusgata 7. Åpent 26.09-06.10
Foto: Mad arkitekter og fotograf Coastarc R. Hjortshøj

OAT + NIL | Utstillingen "Interiørarkitektur og degrowth", Rådhusgata 7. Åpent 26.09-06.10

NIL ønsker å sette fokus på hva interiørarkitekten og møbeldesigneren gjør i lys av OATs tematikk arkitektur og degrowth. Hvordan jobber våre medlemmer med problemstillinger som transformasjon, re-cycling, up-cycling og re-use?

Mesteparten av bygningsmassen vi skal bruke i fremtiden er allerede bygget. Noe av våre medlemmers kjernekompetanse ligger nettopp her, i brukerbasert gjenbruk og transformasjon av eksisterende bygg. I denne utstillingen får du se eksempler på dette.

De utstilte prosjektene viser det store spennet interiørarkitekten til enhver tid jobber med.

Som medutstillere i vår utstilling «Interiørarkitektur og degrowth» har vi invitert to produsenter, Flokk og Interface, som hver på sin måte har bærekraft og sirkulær økonomi som en viktig del av sin forretningsstrategi.

Utstillingen viser både realiserte prosjekter, to masterstudenters modige visjoner for Møllergata 19 og det gamle Museet for Samtidskunst, samt to produsenters syn på degrowth.

Utstillerne er:
RISS Interiørarkitekter, Kaels Studio, IARK, Arkitektskap, Andrea Fredriksen og Martine Scheen, som begge stiller ut sine masterprosjekter fra våren 2019 og produsentene Flokk og Interface. 

Utstillingen er åpen:
Åpning torsdag 26. september kl. 19-21

Øvrige åpningstider:
Lørdag 28. september kl. 12-16
Søndag 29. september kl. 12-16
Tirsdag 1. oktober – fredag 4. oktober kl. 15-18
Lørdag 5. oktober kl. 12-16
Søndag 6. oktober kl. 12-16

I hele utstillingsperioden vil det til enhver tid være noen av utstillerne tilstede som kan svare på spørsmål knyttet til utstillingen. 

Øvrige arrangementer i tilknytning til utstillingen:
Torsdag 26. september kl. 08.30-10.00: Frokostmøtet Degrowth - fra idé til industri. Foregår på norsk. Bindende påmelding. Meld deg på her
Søndag 29. september kl. 15.45: Utstillerne har korte introduksjoner til sine prosjekter. Dette foregår på engelsk.
Søndag 29. september kl. 17.00: Omvisning i RISS interiørarkitekters prosjekt SKUR 33. Oppmøte i utstillingen, vi går i samlet flokk til SKUR 33.
Tirsdag 1. oktober kl. 16.30: Omvisning i RISS interiørarkitekters prosjekt SKUR 33. Oppmøte i SKUR 33, Akershusstranda 11, 0150 Oslo.

Velkommen til vår utstilling i Rådhusgata 7 og en smakebit på hva interiørarkitektene og møbeldesignerne jobber med!

 

NIL er en del av Oslo arkitekturtriennale 2019. Oslo arkitekturtriennale er Nordens største arkitekturfestival og en internasjonal møteplass for diskusjon av arkitektur og byutvikling. Oslo arkitekturtriennale 2019, «NOK: Arkitektur og nedvekst», undersøker begrepet nedvekst og dets konsekvenser for byene våre. Festivalen leter etter urbane og arkitektoniske løsninger for en verden hvor livskvalitet og miljø settes foran økonomisk vekst. Hvordan former og bygger vi byene våre i en slik verden? Og hvordan kommer vi oss dit? Oslo arkitekturtriennale 2019 finner sted i Oslo 26. september–24. november 2019. Les mer.

#oat2019 #enough #degrowth