OAT + NIL | Frokostmøte 26. september kl. 08.30-10.00: DEGROWTH - FRA IDÉ TIL INDUSTRI. Påmeldingsfrist 24. september.

OAT + NIL | Frokostmøte 26. september kl. 08.30-10.00: DEGROWTH - FRA IDÉ TIL INDUSTRI. Påmeldingsfrist 24. september.

Sted: Rådhusgata 7, i NILs utstilling «Interiørarkitektur og degrowth». Påmeldingsfrist: 24. september.

Som medutstillere i vår utstilling «Interiørarkitektur og degrowth» har vi invitert to produsenter som hver på sin måte har bærekraft og sirkulær økonomi som en viktig del av sin forretningsstrategi.
På dette frokostmøtet inviterer vi deg med inn i deres verden for å høre om deres svar på utfordringen «Hva betyr degrowth for deg?»
Flokk og Interface innleder, i tillegg til interiørarkitektfirmaet Kaels Studio, etterfulgt av en samtale der alle utstillerne i utstillingen deltar og diskuterer problemstillingen.
Moderator for samtalen er interiørarkitekt MNIL Annetin Hurum.

Frokostmøtet foregår på norsk.

Program:
Kl. 08.30-09.00: Kaffe, frokost og registrering.
                          Ta gjerne en titt i utstillingen

Kl. 09.00:           Velkommen           

Kl. 09.00-09.30: Flokk, Interface og Kaels Studio innleder

Kl. 09.30-10.00: Samtale mellom alle utstillere i årets utstilling Interiørarkitektur og degrowth.

Utstillerne er:
RISS Interiørarkitekter, Kaels Studio, IARK, Arkitektskap, Andrea Fredriksen og Martine Scheen, som begge stiller ut sine masterprosjekter, avgang vår 2019 og produsentene Flokk og Interface.


Bindende påmelding på nil.no: Lenke

 

NIL er en del av Oslo arkitekturtriennale 2019. Oslo arkitekturtriennale er Nordens største arkitekturfestival og en internasjonal møteplass for diskusjon av arkitektur og byutvikling. Oslo arkitekturtriennale 2019, «NOK: Arkitektur og nedvekst», undersøker begrepet nedvekst og dets konsekvenser for byene våre. Festivalen leter etter urbane og arkitektoniske løsninger for en verden hvor livskvalitet og miljø settes foran økonomisk vekst. Hvordan former og bygger vi byene våre i en slik verden? Og hvordan kommer vi oss dit? Oslo arkitekturtriennale 2019 finner sted i Oslo 26. september–24. november 2019. Les mer. 

#oat2019 #enough #degrowth