Nå kan du som interiørarkitekt søke DOGA-merket!  Frist 10. september

Nå kan du som interiørarkitekt søke DOGA-merket! Frist 10. september

I 2017 ble prisen lansert i ny drakt og med nytt innhold, hvor den viktigste endringen er at interiør- og arkitekturfaget er inkludert. DOGA ønsker flere søknader fra interiørarkitekter for å kunne presentere bredden av hva som skjer i Norge i dag.

Blant alle de flotte prosjektene som er levert til NILs årbok 2019, må det være høyaktuelle kandidater. Ikke vær beskjeden - søk!
Med hilsen daglig leder i NIL

DOGA-merket for design og arkitektur løfter frem prosjekter der oppdragsgivere og utøvere har jobbet sammen for å skape gode landskap, byrom, bygg, interiør, produkter og tjenester. Prisen er et kvalitetsstempel for det beste av norsk design og arkitektur, og viser frem norsk kompetanse, løsninger og tjenester for et nasjonalt og internasjonalt publikum.

Ellen Ledsten er den første interiørarkitekten som har vunnet DOGA-merket, med prosjektet Mat- og merkevarehuset på Grünerløkka. Her kan dere lese mer om prosjektet, samt juryens begrunnelse.

Har du et prosjekt som fortjener heder og ære? Da må du søke DOGA-merket innen 10. september 2019. Det koster kr 1500 å søke. Les mer på DOGA.no/merket.

DOGA-merkets jury for møbel- og interiørfag 2019:

Solveig Torsteinsen (Torsteinsen Design),
Hallgeir Homstvedt (Hallgeir Homstvedt ),
Morten Kaels (KAELS) og
Benedicte Arentz (Lund + Slaato Arkitekter).

Mills-huset transformert av Ledsten arkitektur. Foto: Ivan Brodey