3-årige stipendiatstillinger - søknadsfrist 01.12.2011

For potensielle søkere til Kunsthøgskolen i Oslo arrangeres det et orienteringsmøte 13.oktober 2011 kl 18.30 -20.00 i Auditoriet.

Kunsthøgskolen i Oslo er sammen med andre universiteter og høgskoler med i det nasjonale Stipendiatprogrammet i regi av Program for kunstnerisk utviklingsarbeid, og søker velkvalifiserte søkere til programmet gjennom Kunsthøgskolen i Oslo. For tiden har Kunsthøgskolen i Oslo 10 stipendiater i programmet.

For opptak kreves det at søkeren har bestått høyeste utdanning innen gjeldende fagområde, se nærmere bestemmelser om dette i utlysningsteksten fra programmet.

Søknadsprosedyren går i flere ledd. Søknadsfrist til Kunsthøgskolen i Oslo, 1.desember 2011. Søknadene vurderes av sakkyndige ved avdelingene før avgjørelse om Kunsthøgskolen i Oslo skal gå videre med søknaden eller ikke. De innstilte søkerne vil få mulighet til å bearbeide søknaden i samarbeid med institusjonen før søknaden eventuelt sendes videre med anbefaling til det nasjonale programstyret innen 1.mars 2012. Søknadene fra institusjonene vurderes deretter av programstyret og deres sakkyndige. Det er programstyret som avgjør hvilke av søkerne som skal kalles til intervju med programstyret medio juni 2012. Det er en absolutt forutsetning for ansettelse at søkerne gjennom søknadsprosedyren blir tatt opp til Stipendiatprogrammet for kunstnerisk utviklingsarbeid.

Siden dette har en egen søknadsprosedyre, kan ikke EasyCruit brukes. Kun søknader som er fylt ut i søknadsskjemaet for programmet vil bli behandlet.

Les hele utlysningsteksten her.