URMAKER

Urmaker Christensen er en tradisjonsrik urmaker som ble grunnlag i Oslo av Per H. Christensen i 1952. Selskapet har en lang historie i Oslo sentrum, og med sitt fokus på godt håndverk og kvalitet. Dette er verdier de fortsatt holder fast ved, og som er like viktig i dag som for 67 år siden.

I dag har urmakeren 11 ulike klokkemerker i med hvert sitt individuelle utrykk og design. Utfordringen ble å skape et helt nytt butikkonsept som ivaretok de ulike klokkemerkenes sterke identitet, og samtidig skape en tilhørighet til Urmaker Christensen.

Fokuset ble å skape en helhet med et unikt preg med klokkene i fokus. Oppdragsgivers ønsket er deres butikk skal oppleves som en dagligstue hvor en kan sette seg ned i en sofa lene seg tilbake å beskue klokkene eller prøve dem i et avslappet miljø, men likevel beholde følelsen av luksus og intimitet.

Prosjektets formål:

Skape en helt ny butikk for Urmaker Christensen med et nytt designkonsept, som ivaretar og inkluderer 11 ulike klokkemerker. Konseptet skal ha som formål og flette klokkemerkene sammen, og skape en varm, avslappende, og luksuriøs atmosfære til lokalets kunder og ansatte.

Kategorier

Prosjektleder

Nicole Høeg Eriksen
Fredrik Mørk

Samarbeidspartner

Olav Thon Gruppen
Hande As

Oppdragsgiver

Urmaker Christensen

Foto

NHE
Stortingsgata 8
Oslo