UNILON AS vokser og søker 2 interiørarkitekter i Oslo og 1 i Bergen.

Vi skaper en revolusjon hvor vi gjør profesjonell interiørdesign tilgjengelig for folk flest – og for bedrifter flest. Interiørarkitektfirma Madalon ble i januar 2017 en del av Unilon AS. Vår ambisjon er å bli et landsdekkende interiørarkitektfirma og etablere oss i de største byene, samt vokse ytterligere i Oslo og Akershus.

Lagt ut 19.06.2017

 

 

 Vi har mange spennende prosjekter og kunder som ønsker vår hjelp.

Vi søker i den forbindelse:

2 erfarne interiørarkitekter til Oslo kontoret (minimum 3 års relevant erfaring i tillegg til master i interiørarkitektur.)

1 erfaren interiørarkitekt som har sitt nettverk og relasjoner i Bergen (minimum 5 års relevant erfaring i tillegg til master i interiørarkitektur, må ha stor arbeidskapasitet, være selvstendig og et stort ønske om å lykkes med en nyetablering av Unilon AS i Bergen.)

Er du positiv, serviceminded og elsker faget? Da håper vi at du tar kontakt med oss. Arbeidsverktøy er tegneprogram som for eksempel Archicad, AutoCad eller Revit. Du er en aktiv bidragsyter i teamet og deler gjerne av din kompetanse. Du bør ha meget gode kommunikasjonsevner både skriftlig og muntlig.

Vi kan tilby spennende og utfordrende arbeidsoppgaver, samt kunnskapsrike og hyggelige kollegaer. Vi har kontor sentralt på Solli Plass i Oslo.

Dersom dette høres ut som noe for deg så ta kontakt med oss snarest.

Send søknad med CV og vitnemål til e-mail liliana@unilon.no

Kontaktperson:

Liliana R Smestad

Telefon +47 485 05 451