Thon Hotel Slottsparken, Restaurant

Hotellet ligger vis-à-vis staten kunsterboligen “Grotten”, rett ved slottet. Den gamle spisesalen var mørk og anonym, og trengte betydelig oppgradering.

Utfordringen i prosjektet var å beholde den klassiske stilen, og samtidig gi restauranten en fornyelse i tråd med krav og ønsker fra ansatte og gjester. Løsningen ble å beholde den originale himlingen og de klassiske lysekronene. Sammen med en sølvfarget tapet og gamle oljemalerier skaper dette en klassisk ramme. Som kontrast valgte vi turkis stoff til stoler. For å forsterke det friske og moderne er det benyttet innfelt farget led-lys langs taket og langs buffeter. Resultatet er mangefargede og skiftende lyssettinger.

 

Les mer om Ramsøskar Interiørarkitekter her

Kategorier

Prosjektleder

Trond Ramsøskar

Oppdragsgiver

Thon Hotels

Hjemmeside

Foto

Espen Grønli