Ramsøskar Interiørarkitekter

OM RAMSØSKAR

Ramsøskar interiørarkitekter er bransjens mest fargeglade. Vår spesialitet er interiører som tilfører energi og overskudd. Vi erkjenner at mennesker påvirkes av det de omgir seg med, og målet vårt er å utløse entusiasme og arbeidsglede.

Vi ønsker at kunden skal sette sitt fotavtrykk på interiørene vi utformer. En arbeidsplass skal formidle bedriftens identitet. En bolig skal fortelle hvem eierne er. Dyp forståelse av oppdragsgiverens behov og preferanser er nøkkelen til et godt resultat. Arbeidet vårt preges derfor av meget tett kontakt med den enkelte kunde.

Vi leverer design for kontor, hotell og butikk. Vi er også spesialister på personlig design av boliger og fritidseiendommer.

HVEM ER VI?

Trond Ramsøskar har mastergrad i interiørarkitektur og møbeldesign fra Kunst- og håndverkskolen i Oslo. Han har vært president i Norske interiørarkitekters landsforening (NIL) i fire år. Trond Ramsøskars medarbeidere er blant bransjens beste. Hans filosofi er at faglig utvikling og innovasjon best oppnås gjennom bevisst rekruttering av unge talenter. Bedriften representerer derfor en blanding av solid erfaring og evne til frisk nytenkning.

 

HVOR JOBBER VI?

Ramsøskar Interiørarkitekter har oppdrag fra Hammerfest i nord til Brussel i sør. Til tross for store avstander har vi som mål å være ”hands on” hele tiden. Dette betyr personlig oppfølging i alle faser av arbeidet.

 

 

Pilestredet 15 0164 Oslo
Tlf: +47 459 11 251

Ramsøskar Interiørarkitekter tilbyr:

Ramsøskar Interiørarkitekter ansatte