NILs landsmøte 7. april 2018
NILs styre 2017-2018

NILs landsmøte 7. april 2018

NILs landsmøte 2018 ble holdt på Clarion Hotel & Congress i Trondheim lørdag 7. april. Det var totalt 27 stemmeberettigede tilstede, med sju fullmakter, totalt 34 stemmer.

Blant de ordinære landsmøtesakene gikk styret gjennom kulepunktene i Strategi og handlingsplan 2017-2019, og synliggjorde hva NIL har gjennomført i året som har gått siden de nye planene ble vedtatt på landsmøtet 2017.


Siste sak på landsmøtet var om sentral godkjenning. NIL har kjempet en lang kamp siden januar 2016, og med informasjon vi hadde fått i møte med DiBK i forkant visste vi at dette ville bli en gledens dag. Steinar Andersen, direktør for sentral godkjenning i DiBK presenterte innholdet i rapporten fra rådgivningsselskapet Analyse & strategi - og avsluttet med å ønske NIL-medlemmer velkommen til å søke om sentral godkjenning.
Han kom med et lite forbehold, det var kommet inn innsigelser på rapporten - som DiBK skulle håndtere. Andersen sa at DiBK stilte seg 100% bak rapporten.

Lenke til protokoll fra landsmøtet

Direktør for sentral godkjenning i DiBK, Steinar Andersen sammen med daglig leder og styret i NIL
Direktør for sentral godkjenning i DiBK, Steinar Andersen sammen med daglig leder og styret i NIL


Tok du bilder under landsmøtet? Administrasjonen vil gjerne få dem tilsendt. Send via Wetransfer eller Dropbox, og epost til nil@nil.no


Etterskrift: DiBK trakk overraskende tilbake den positive konklusjonen påfølgende uke.
NIL godtar ikke denne behandlingen av foreningens medlemmer og kjemper videre for en rettferdig behandling av interiørarkitekter.
Les artiklene på arkitektnytt.no