Bente Sollid Storehaug. Nådeløs digitalisering - hva skjer? Foredragsholder på NILs fagdag 7. april 2018

Bente Sollid Storehaug. Nådeløs digitalisering - hva skjer? Foredragsholder på NILs fagdag 7. april 2018

Nådeløs digitalisering - hva skjer?

Digitaliseringen skaper nye dilemmaer for norske ledere. Hvordan ser fremtiden ut? Trår vi hardt nok på gassen, skal vi bremse samtidig? Hva vil det si å utøve digitalt lederskap? Hva er egentlig godt strategiarbeid når endringene skjer så raskt som nå?

Konkurransebildet endres for alle bransjer. Det teknologiske skiftet kan være rått og brutalt. Samtidig er det en perfekt tid for innovasjon. Hva vil det si å drive endringsbasert ledelse? Vinnere innser fakta, stiller gode spørsmål, er kreative og iderike samt tar raskere beslutninger og større risiko enn for noen år siden.

Alle snakker om digitalisering, men hva betyr det egentlig i praksis? Hva kjennetegner de digitale plattformselskapene som Apple, Microsoft, Google, Amazon og Facebook? Hvorfor har de blitt verdens mest verdifulle selskaper?

Hva er forskjellen på digitalisering og digital transformasjon? Evne til å tilpasse seg, bygge sterk kultur, iverksette digitale strategier, velge de rette teknologiene og ta beslutninger bygget på god (data) innsikt kjennetegner ofte virksomheter med høy grad av digital modenhet. Så hvordan skal mennesker føle trygghet, hvilke nye kvalifikasjoner blir viktig i arbeidslivet fremover.

Program for fagdagen:
Siri Yran og Kristin Schanche, Designit: Design what matters
Ron Bakker, PLP Architects.
Deloitte: The Edge, Amsterdam
Bente Sollid Storehaug. Nådeløs digitalisering
Kristin Sæterhaug, Eggen arkitekter. I samspill med NTNU eiendom: Ny læringsarena med teknologi som driver
Kim Baumann Larsen. XR - morgendagens teknologi for kommunikasjon og design av arkitektur

Fagdagen er åpen for alle, meld deg på her: lenke