• Om NIL

NILs publikasjoner

Jubileumshefte NIL 70 år, Fra privat til offentlig rom

Norske interiørarkitekters og møbeldesigneres landsforening (NIL) ble stiftet 29. mai 1945. Det betyr at foreningen fylte 70 år i 2015.

DET OVERORDNEDE TEMAET FOR JUBILEUMET VAR: «FRA PRIVAT TIL OFFENTLIG ROM»
Våre medlemmer har beveget seg fra å arbeide mest med løsninger og innredning i private boliger – til i dag også å ha ansvar for interiørarkitektur i offentlige bygg. En spennende reise som forteller mye om hvordan profesjonens innflytelse i samfunnet er endret – og i dag har stor betydning, med målbar effekt, på logistikk og flyt i bygg og institusjoner.

ARTIKLER
I forbindelse med feiringen ønsket NIL å dokumentere denne innflytelsen gjennom artikler om aktuelle temaer, på en slik måte at interiørarkitektens og møbeldesignerens rolle blir belyst.
God fornøyelse!

Les på skjerm: Trykk her

 

NILs årbok INTERIØR & MØBLER

Bestill NILs årbok INTERIØR & MØBLER her. Hver bok inneholder fra 50 - 100 prosjekter med plantegninger, bilder og beskrivelser. Her finnes eksempler på utforming av kontorer,  skoler, hoteller, showrom, serveringssteder, butikker og boliger i tillegg til det siste innen møbeldesign. I boken er det også en oversikt over NILs medlemmer og annonser som viser aktuelle produkter innen bransjen.

 

NILs Årsmelding

NIL har også i år laget en årsmelding som viser aktiviteter gjennom året. Årsmeldingen blir ikke lenger sendt ut til alle medlemmer, men kan leses i sin helhet her.
Vi trykker et lite opplag av Årsmeldingen, som kan bestilles: nil@nil.no

 

 

Rom og Møbler gjennom 50 år

Jubileumsboken omhandler NILs og medlemmenes virksomhet gjennom 50 år,
fra 1945 - 1995.
Kan lånes på biblioteket i Arkitektenes Hus.

 

 
Norwegian Interior Architecture

En «coffee table book» med tekster på engelsk for å markedsføre medlemmene og spre kunnskap om hva MNIL tilfører av verdi i interiørarkitektur og møbeldesign. De 30 beste prosjektene fra NILs årbok 2011, 2012 og 2013 samt fire prosjekter fra 2014 ble samlet og utgitt som bok. Utvalget ble gjort av en uavhengig jury tilknyttet forlaget Arvinius+Orfeus.

Fakta:
Bokens førsteopplag: 1.500 stk.
Språk: Engelsk
Format ca. 220x 240 mm
Antall sider: 112
Mykt omslag, med fliker
4+4 farger
Papir: 150 g

Priser:
Veil. utsalgspris: kr. 249,-

NILs medlemmer:
kr. 249,- / pr. bok fritt tilsendt

Send mail til: nil@nil.no og skriv Bestilling av boken Norwegian Interior Architecture i emnefeltet.

 


v Annonse

BANNERANNOSER → Annonser her