Resepsjon
//nil.no/sites/default/files/imagecache/portfolio_440/medlemmer/nil3948/kluge_01.jpg Resepsjon
Inn mot kontorene
//nil.no/sites/default/files/imagecache/portfolio_440/medlemmer/nil3948/kluge_06.jpg Inn mot kontorene
Bibliotek
//nil.no/sites/default/files/imagecache/portfolio_440/medlemmer/nil3948/kluge_02.jpg Bibliotek

//nil.no/sites/default/files/imagecache/portfolio_440/medlemmer/nil3948/kluge_03.jpg

//nil.no/sites/default/files/imagecache/portfolio_440/medlemmer/nil3948/kluge_05.jpg
Møterom
//nil.no/sites/default/files/imagecache/portfolio_440/medlemmer/nil3948/kluge_07.jpg Møterom

Kluge advokatfrima, 2009

Oppdragsgiver
Kluge advokatfirma
Interiørarkitekt
Prosjektansvarlig
Kari Ihle
Hanne Arvik

Kluge Advokater flyttet inn i nyrenoverte lokaler ved årsskiftet 2009/2010. Oppdragsgiveren ønsket lokaler som understøtter den faglige kvaliteten Kluge Advokatfirma representerer, og deres posisjon i markedet.

Fargeskalaen i lokalene er lagt i en dyp, varm grunntone som danner bakteppe for klare og kraftige fargeinnspill. Logofargen, en varm, sterk gul, er brukt i resepsjonen og som innslagsfarge i fondveggen. Denne veggen binder de to etasjene sammen, gjennom den nyetablerte åpningen mellom etasjene.

Det er lagt vekt på å skape gode fellesarenaer for kommunikasjon og samhandling blant de ansatte, som bla. bibliotek og sosiale soner. Her er det lagt til rette for faglig utveksling og oppdatering i inspirerende rom.Møbleringen er utformet med tanke på å skape dynamikk og flyt i de ulike sonene. Belysningsdesignet understreker dette.


v Annonse

BANNERANNOSER → Annonser her