Innomhus resepsjonsområde. Logo og utsmykning vegg utført av Fredrik Rysjedal.
//nil.no/sites/default/files/imagecache/portfolio_440/medlemmer/nil4311/gang.jpg Innomhus resepsjonsområde. Logo og utsmykning vegg utført av Fredrik Rysjedal.
Innomhus resepsjonsområde/møterom. Logo og identitetsdesign utført av Fredrik Rysjedal.
//nil.no/sites/default/files/imagecache/portfolio_440/medlemmer/nil4311/glassveggen.jpg Innomhus resepsjonsområde/møterom. Logo og identitetsdesign utført av Fredrik Rysjedal.
Innomhus resepsjonsområde/møterom. Logo og identitetsdesign utført av Fredrik Rysjedal. Spesialdesign møbler tegnet av Bente Irminger og Katrine Vestøl.
//nil.no/sites/default/files/imagecache/portfolio_440/medlemmer/nil4311/sittegruppe3.jpg Innomhus resepsjonsområde/møterom. Logo og identitetsdesign utført av Fredrik Rysjedal. Spesialdesign møbler tegnet av Bente Irminger og Katrine Vestøl.
Innomhus. Logo og identitetsdesign utført av Fredrik Rysjedal.
//nil.no/sites/default/files/imagecache/portfolio_440/medlemmer/nil4311/visittkort.jpg Innomhus. Logo og identitetsdesign utført av Fredrik Rysjedal.
Innomhus. Logo og identitetsdesign utført av Fredrik Rysjedal.
//nil.no/sites/default/files/imagecache/portfolio_440/medlemmer/nil4311/data2.jpg Innomhus. Logo og identitetsdesign utført av Fredrik Rysjedal.

Innomhus hovedkontor. Bergen

Oppdragsgiver
Innomhus as
Interiørarkitekt
Fotografer
Fuggibaggidesign as
Prosjektansvarlig
Bente irminger
Samarbeidspartnere
Katrine Vestøl
Fredrik Rysjedal

Innomhus AS er et entrepenørfirma som leverer systemveggløsninger, rehabiliteringsprosjekter og tilbygg på vestlandet. Selskapet kan utføre spesialiserte oppgaver innen systemvegger, rehabilitering og tømring som utfyller hverandre der prosjektene krever det. Fuggibaggi design har utarbeidet den visuelle profilen og det nye hovedkontoret som ligg på Paradis, Bergen.

Fleksibilitet var et viktig nøkkelord da vi utformet identiteten til Innomhus; ordet representerer både bedriftsstrukturen og bedriftskulturen.
Vi har gitt Innomhus signalsterke trekk, men også en renhet som gjenspeiler ryddig og ren arbeidsplass. Logoen består av en logotype og et ikon. Ikonet er en firkant, en bygning eller en vegg, delt opp i en modul. Den er i hovedsak en signalsterk form som er ekstra tydelig i arbeidsomgivelsene, et lett gjenkjennelig merke i sine omgivelser. Formen er kjent bl.a. fra tradisjonell flaggkommunikasjon. Logotypen er bygget opp av en stensilfont, også biter satt sammen til en helhet. Den gir assosiasjoner til maskulinitet og industri, noe som representerer bransjen de er en del av. Fargene består av kontrastene sort og hvit sammen med turkis. Fargene gir assosiasjoner til materialene de jobber med.


v Annonse

BANNERANNOSER → Annonser her