Interiør Havtrygd kontorlokale. Møblement. Grafisk utsmykning glassvegg utført av Maria Sannes.
//nil.no/sites/default/files/imagecache/portfolio_440/medlemmer/nil4311/havtrygd2.jpg Interiør Havtrygd kontorlokale. Møblement. Grafisk utsmykning glassvegg utført av Maria Sannes.
Interiør Havtrygd kontorlokale. Grafisk dekor glassvegg utført av Maria Sannes.
//nil.no/sites/default/files/imagecache/portfolio_440/medlemmer/nil4311/havtrygd1.jpg Interiør Havtrygd kontorlokale. Grafisk dekor glassvegg utført av Maria Sannes.
Interiør Havtrygd kontorlokale. Grafisk dekor glassvegg utført av Maria Sannes.
//nil.no/sites/default/files/imagecache/portfolio_440/medlemmer/nil4311/havtrygd23.jpg Interiør Havtrygd kontorlokale. Grafisk dekor glassvegg utført av Maria Sannes.
Interiør Havtrygd kontorlokale. Grafisk utsmykning vegg utført av Maria Sannes.
//nil.no/sites/default/files/imagecache/portfolio_440/medlemmer/nil4311/havtrygd15.jpg Interiør Havtrygd kontorlokale. Grafisk utsmykning vegg utført av Maria Sannes.

Havtrygd kontorlokale. Bontelabo Bergen

Oppdragsgiver
Havtrygd Bergen
Interiørarkitekt
Fotografer
Fuggibaggidesign as
Prosjektansvarlig
Bente irminger
Samarbeidspartnere
Katrine Vestøl
Maria Sannes

Havtrygd er forsikringsselskap som ble etablert av fiskere i 1927. Selskapet er en del av Gjensidige forsikring, og spesialiserer seg på forsikring av fiskefartøyer og annen kysttonnasje. Lokalene ligger på  Bontelabo i Bergen.

Havtrygd ønsket en oppgradering av sine lokaler der planløsning, himling og glassvegger skulle beholdes. Det ble tilført identitetsskapende elementer samt nye farger og enkelte møbler for å skape et helhetlig uttrykk.

Resultatet har blitt et innbydende kontorlokale med et lett maritimt fokus både på farger og materialvalg. Historiske bilder, navn og sitater fra bransjen er implementert i designet, noe som bidrar til å skape en rød tråd i lokalene.


v Annonse

BANNERANNOSER → Annonser her