Rene linjer og åpne løsninger, integrerte arkitektoniske detaljer samt teknisk avanserte løsninger.
//nil.no/sites/default/files/imagecache/portfolio_440/medlemmer/nil3909/stue.jpg Rene linjer og åpne løsninger, integrerte arkitektoniske detaljer samt teknisk avanserte løsninger.
Generasjonsbolig for tre generasjoner på 400 m2.
//nil.no/sites/default/files/imagecache/portfolio_440/medlemmer/nil3909/kjøkken.jpg Generasjonsbolig for tre generasjoner på 400 m2.
Badstu
//nil.no/sites/default/files/imagecache/portfolio_440/medlemmer/nil3909/badstu.jpg Badstu

//nil.no/sites/default/files/imagecache/portfolio_440/medlemmer/nil3909/utsnitt_bilded_på_vegg.jpg

Enebolig Lørenskog 2006

Oppdragsgiver
Saddiq
Fotografer
Kjersti Fjøsne
Prosjektansvarlig
Hanne Cathrine Arvik
An-Magritt Gjertsen

Moderne og ukonvensjonell leilighet over hele toppetasjen i en av blokkene i Rolvsrud Park. Leiligheten ble bygget for å romme en norskpakistansk familie der tre generasjoner lever under samme tak. Foreldrene, to sønner den ene med familie, bor i egne suiter med stuer og terrasse i hver ende av boligen. Kjøkkenet, der det er laget god spiseplass og et større bad med badstue, er felles.
Vi jobbet ut fra ideen om å se den store leiligheten som en landsby, med mest mulige åpne løsninger. Fleksibilitet, der de ulike sonene kan integreres i hverandre med skyvevegger, gir stor fleksibilitet for de ulike aktivitetene i generasjonsboligen.
Fokus på rene linjer og overflater var viktig i hele dette prosjektet. Metropolis har spesialtegnet peiser, inegrerte oppbevaringløsninger, baderom og kjøkken.


v Annonse

BANNERANNOSER → Annonser her