Bentes Spa. Solsiden, Trondheim.
//nil.no/sites/default/files/imagecache/portfolio_440/medlemmer/nil4483/bentes_spa_oversikt.jpg Bentes Spa. Solsiden, Trondheim.
Bentes Spa. Solsiden, Trondheim.
//nil.no/sites/default/files/imagecache/portfolio_440/medlemmer/nil4483/bentes_spa.jpg Bentes Spa. Solsiden, Trondheim.
Bentes Spa. Solsiden, Trondheim.
//nil.no/sites/default/files/imagecache/portfolio_440/medlemmer/nil4483/bentes_spa2.jpg Bentes Spa. Solsiden, Trondheim.

Bentes Spa. Solsiden, Trondheim.

Oppdragsgiver
Bentes AS
Interiørarkitekt
Fotografer
Asle Heggset
Prosjektansvarlig
Asle Heggset

Solsiden spa og velværesenter er lokalisert på Solsiden kjøpesenter i Trondheim. Arealene ligger i 2.etg og hovedsaklig i den gamle bygningsmassen til tidligere TMV ( Trondhjems mekaniske værksted). En mindre del ”snor seg” innimellom andre leietagere, og kommer til syne i kjøpesenterets nyere fellesarealer. Her ligger mottagelse, resepsjonsdisk og shop.

Lokalitetene kan beskrives som komplekse, med forskyvninger både i horisontale og vertikale plan. Oppdragsgivers program var også sammensatt og mangfoldig. De forskjellige aktivitetene ble sortert fra ”intimt” til ”offentlig”, og programmets logistikk og uttrykk ble ”fusjonert” med byggets beskaffenhet slik at de forskjellige aktivitetene fikk sin naturlige plass. Aktiviteter skaper rom og mellom aktivitetene dannes mellomrom. Bevisstgjøring, og identitetsdefinering av mellomrommene er vel så viktige og gir mulighet til rytmeskifter og vitalitet. For at disse områdene ikke bare skulle bli ”restformer”, så definerte vi dem som ”nøkkelsteder” med sterke form og fargeelementer.

Senteret tilbyr ulike behandlingsformer fra enkelttimer til større bedriftsarrangementer som inkluderer både velværebehandling og servering. Av behandlingsrom er 5 enkeltrom og 2 dobbeltrom. I tillegg er det en mezzanin med 5 behandlingssenger atskilt med telt liknende konstruksjoner. Forøvrig har anlegget  et yacutsibad, infrarød badstue, dampbad, iskulp og div. dusjer.


v Annonse

BANNERANNOSER → Annonser her